reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

aha,a robilas jakies badania przed ich odstawieniem? tez mi gin proponowal odstawienie ale ja mam cykora, pierwsza ciaze bralam zastrzyki do rozwiazania i mam corke, wczesniej bez nich poronilam dwie ciaze,wiec mam wielkie obawy.

reklama
My dzis mielismy troche załatwiania potem obiadek u teściowej, spacerek z młoda i robie sernik :-D

Boli mnie brzuch ciagle, młode rośnie widac, jak będzie tragedia to podjade do gina..

Musze Was nadrobić od wczoraj ;)
Sataga - ja stosuje luteine od poczatku prawie. Bol glowy mialam ze 3 razy .

Aylin- ja lubie Cobena, Lee Child , Larsona-a na ogół ide do biblioteki bo duzo czytam i jest fajna bibliotekarka która mi daje zawsze różnych autorów i nie narzekam, gorzej jak sama wybiore. A GReya - to meczylam dlugo- jeszcze pierwszy tom ok , ale poźniej to masakra, a jak zaczne to juz musze skonczyc .

Olusia a jestes na fb? jest taka fajna grupa -rekodzieło! cos tam kupie, zrobie - jakos tam - fajne rzeczy dziewczyny robią i przynajmniej sa oryginalne. Jakąś bombke, czy torebke filcową, albo czapke z kominem. Oj duzo rożności ludzie fajnych robią. Sama zamierzam własnie tam cos wybrać na prezenty.

Ja do wenge wzielabym cos jasnego z jakimiś fajnymi mocnymi akcentami w innym kolorze , nie wiem kawa z mlekiem ? , moja bratowa ma zieleń jaskrawą ale mi osobiście sie nie widzi. Kolor ścian musi się Wam podobać no i muszą to być kolory pasujące ale też które lubicie. Ja osobioście jestem wielbicielką bieli - czerni - dlatego i w kuchni i saloonie mam biale ściany. A w kuchni czarne frony na wysoki połysk , a salonie wielkie drzewo z szablonu czarne no i czerwone dodatki , jakis akcent czerwonego na suficie. Za to game kolorow mam w pokoju mlodego- zieleń z żółtym, u nas -błękit( do zmiany na brązy/ kremy???) , no i predpokoj ktory fajnie wyglada bo mam tynk strukturalny -malowane to jest dwoma kolorami-żółty i pomarańcz, najpierw jednym potem malujesz drugim i wycierasz na mokro, takie mazaje. Do tego rzucili mi brokat - nie widoczny - tylko jak swieci słoneczko to super odbija swiatło i jest efekt. To akurat kazdemu sie podoba. A farby Dekorala i my byliśmy bardzo zadowoleni. Wg. mnie jasniejsze kolory optycznie zwiekszają pomieszczenie.

Dygotka
jak znajdziesz lekki wozek - tzn szczegolnie gondole bo spacerowke mam to polec ;) bo ja tez na 2 pietro ;/
a i też szukam takiego łóżka i to co pokazałaś jest super - tylko długośc ;/ jak mi przyjdzie spac na tym wyciaganym - 150 cm ? ja to moze sobie dam rade ale M? żeby one były ciut dłuższe . No i dla mojego wiercacego starszaka musiałabym miec zabudowe pod sufit. Ostatnio spadl mi z małżeńśkiego. Zreszta nie pamietam nocy zeby przespal normalnie - zazwyczaj w nogi na poduszce ew w poprzek. A w swoim pokoju ma na podlodze gore z łożka wiec daleko nie poleci.
My tez 50 m/kw - brakuje tylko kota;)
Przy takiej pogodzie to nic sie nie chce, w poludnie w domu ciemno;/

Witam sie i ja

Wstalam o 8 ale po 11 mnie zmoglo do 14 kiedy to mnie sasiadka obudzila i posiedzialysmy sobie z godzine, pozniej poszla i przyszla inna kolezanka i siedziala z 3 godziny wiec zlecialo.

Dygotkaaa super to lozko, ja odkad pamietam z bratem tez mielismy lozko pietrowe, a jesli boisz sie ze maly bedzie wchodzil na gore to mozesz na poczatek nie montowac drabinki wtedy nie bedzie mial jak wejsc tak mi sie wydaje.

Ja tez musze pomalowac sypialnie bo nie wiem jak to malowali wczesniej ze farba odlazi cala, wiec ze skrobaniem nie bedzie problemu.
Tez mamy malo miejsca nie wiem jak sie pomiescimy:no:
Ja myslalam zeby na sciane za lozko oliwkowa zielen bo mi sie podoba, ale zerkne na ten lawendowy moze mi sie spodoba.

Z wozkiem tez sie zastanawiam mieszkam na 2 pietrze, winda jest ale bardzo mala

Milia jak tam po wizycie?

Kajka co z zebem?

Chyba wszyscy śpią. Nadzieje gin nie robił badań tylko podstawowe morfologia mocz tsh i stwierdził że z dzidzia wszystko ok to nie potrzebnie siebie i dziecko truc

A najgorsze jest to ze jestem głodna a nie mogę nic zjeść bo rano idę na badania glukozy co ja tam będę robić 2 h masakra jakaś ale z drugiej strony się ciesze ze wkoncu będę mieć to badanie tyle na nie czekałam

reklama
Amisia jakos przetrwasz 2 h, poczytasz gazete i zleci:tak:
Dobrze ze z twoja dzidzia ok.

Ide spac, przedtem bylo male trzesienie i sie wystraszylam ze serce mi walilo jak szalone.

Ide spac. Dobranoc

Do góry