reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Pat gratki :-)

Amisia, śliczny chłopczyk :-)

Natasza, ja biorę 3x, ale zobacz sobie, czy 1-2 Ci wystarcza, a potem zapytaj gina :-)

Margo, dla mnie najważniejsze to sprawdzić serce, przepływy itp., jak się uda przy tym zrobić jakieś ładne zdjęcie to super, ale nie nastawiam się tak bardzo, bo wiem, że czasem dziewczyny się skarżą, że wbrew ich oczekiwaniom krótko trwało to USG i lekarz im wcale ładnych ujęć nie zrobił, na pewno poproszę lekarza, ale też nie znam go i nie wiem, czego się spodziewać, więc wolę się nie rozczarować. Myślę, że coś tam na pewno będzie widać i jakaś pamiątka i tak będzie :-)

reklama
Amisia śliczny :)
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Pat gratuluje potwierdzonego jajcolka :p
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kuklaki Aha ..., ile stopni teraz w nocy macie???
We wtorek lub srode bede miala rajstopki :) yessss

Margo, dla mnie najważniejsze to sprawdzić serce, przepływy itp., jak się uda przy tym zrobić jakieś ładne zdjęcie to super, ale nie nastawiam się tak bardzo, bo wiem, że czasem dziewczyny się skarżą, że wbrew ich oczekiwaniom krótko trwało to USG i lekarz im wcale ładnych ujęć nie zrobił, na pewno poproszę lekarza, ale też nie znam go i nie wiem, czego się spodziewać, więc wolę się nie rozczarować. Myślę, że coś tam na pewno będzie widać i jakaś pamiątka i tak będzie :-)

Zgadzam się w 100 % :-) Najważniejsze to sprawdzić i potwierdzić że maluszek zdrowy a jak zdjęcie dodatkowo uda się zrobić to super.
Ja też się nie nastawiam bo moje małe pozowało pięknie do zdjęć 3d w 12 tyg a w 19 przytuliło się do łożyska i za nic nie chciało buźki pokazać. Także wiem, że gwarancji żadnej nie mam. Dla mnie też zdrowie maluszka najważniejsze.

Myla mi lekarz w 12 tyg nie chciał powiedzieć bo jak stwierdził "nie ma pewności więc zgadywać nie będzie". Choć miał swoje podejrzenia. 2 tyg później poszliśmy do innego gina bo potrzebowałam zgody na lot a mój nie był dostępny - no i lekarka, co prawda na beznadziejnym, jakimś przedpotopowym sprzęcie stwierdziła że "chyba chłopak ale pewna nie jest". No i dopiero mój w 19 tyg potwierdził dziewczynkę na 97 %. Czekam do następnego usg żeby usłyszeć że to na pewno dziewczynka. Choć zdjęcia jakie zrobił raczej nie pozostawiają wątpliwości :-D

Pat gratuluje synusia... ;-)

Amisia gratulacje. Dużego bobasa już masz
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Czekam na USG i moze wyjde dzis do domu...
1zIggET8dLQXapoHBAA7
Ja mam polowkowe 20t5d ;-)

Myla mnie nie wpisalas w ogole.. na liste...:-(

Ostatnia edycja:
Aylin to szybciurko ci powiedzieli a mówił w IU procentach pewien??
Ja na 100% będę wiedziała po genetycznym 8.12

Amisia slicznosci :)

tak na 70%. A tydzien później mój mówił ze on tez by obstawiał bo jedyne co miedzy nogami sie paleta to pepowina.
W pierwszej ciąży do chyba 30 tyg młoda sie zasłaniała. I to tak skutecznie ze połówkowe musiałam w szpitalu powtórzyc bo nie był w stanie stwierdzić czy posiada twarzyczkę w ogóle :) zasłoniła buzie rączkami i na to jeszcze nogi przyłozyła

reklama
Do góry