reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla widze blad.. nie marzec a kwiecien.. :D chociaz pewnie w marcu urodze.. i zabraklo tobie literki do H do Hani :D... :tak:

Amisia, jakie super zdjęcie! piękne :)

Pat gratuluję chłopaczka :) macie już imię?

Olusia i co wychodzisz do domu?

idę kąpać dziecko i wysyłam ją spać, bo jestem padnięta po całym tygodniu i muszę odpocząć. miłego wieczorku!

Jak na razie jest Wojtek i to jedyne imię na które z M się zgodzilismy razem...inne albo nie pasują jemu albo mi. Mój M lubi takie proste imiona, więc jak nic nie wymyslimy to będzie Wojtus :)
Amisia synus ma słodki nosek...!:)

Dziewczyny jak tu u Was miło. Jak w rodzinie. Cały dzień czekałam na wieczór, żeby tu zajrzeć...
u mnie pani doktor od samego początku wyhaczyła sikora i będzie drugi synuś - Mikołaj :-) choć moja mama cały czas się śmieje, że i tak będzie córa bo to wcale nie sikor ;-) a ta ciążę przechodzę zupełnie inaczej niż pierwszą. Inne zachcianki na jedzenie, bardziej nerwowa i płaczliwa jestem i w ogóle mój M stwierdził, że tylko dwie baby w kupie mogą być tak paskudne jak jestem w tej ciąży :p
termin man na 3 kwietnia, ale pewnie tak jak i z pierwszym łobuzem będzie tydzień opóźnienia :-)
badanie połówkowe mam 25.11- 15.30, więc jestem kolejna tego dnia :-D
Amisia cudowne zdjęcie:-) Może i ja się na takie załapię przy następnej wizycie :-)

reklama
Do góry