reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Pat no niestety, nigdy tak nie było a teraz cały czas :/ napewno będzie wszystko ok!!!! :-)

Margo ja idę na to połówkowe 4d wiec do 22 tyg max :-)

Amisia trzymam :-)

reklama
Myla nie mylisz się. Z tego co pamiętam to Alyin była pierwsza. Później byłam ja (u mnie to był 17 tydz 3 dz)

Amisia gratulacje. Dużego bobasa już masz :-)

Asiorek ja na razie nic do Ciebie nie wysyłam bo następna wizyta u gina dopiero w styczniu. A do tego czasu mam wizyty tylko u położnej więc szkoda wpisywać w grafiku. No i właśnie we wt mam taką wizytę. Pewnie znowu pobieranie krwi mnie czeka. Ze względu na wcześniejsze komplikację morfologię i inne badania mam raz w miesiącu.

zazdroszczę Wam tych częstych wizyt. Ja musze ograniczać się bo inaczej zbankrutuję. I tak chodzę prywatnie bo tu jak wszystko jest ok to ginekologa przez całą ciążę się nie widzi. Tylko lekarz rodzinny i położna.

Magdalena witaj :-)

Doli mam nadzieje ze szybko przejdzie ✊✊✊✊✊✊
Zdrówka zycze :)

Vesunne no czekam, czekam :)
Obiecałam i tak bedzie :)

Margo teraz bedzie lepiej :) ✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊
Rozumiem Twoje obawy ...

Trzymam kciukasy ta wszystkie dzisiejsze wizyty :)
✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️

reklama
Pat, Olusia kciuki za dziś :-)

Amisia gratki!

Myla niezły termin, ach ta nasza służba zdrowia... ale dobrze, że te szmery to nic poważnego :tak:

Margo, tym razem będzie wszystko tak jak powinno być, zobaczysz :-)

Ja mam 4D w 23 t, moja gin mówi, że nawet do 26 tak naprawdę się robi, chociaż w necie w większości podają, że tylko do 22 tygodnia, a jak zadzwoniłam się umówić, to babka powiedziała mi, że u mnie najlepiej będzie zrobić w połowie grudnia, a że przyjmuje we wtorki i w piątki, to umówiłam się na piątek, bo musimy jechać do Krynicy na to usg, więc potem będziemy mieli wolne i dłuższy weekend :-)

Do góry