reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karina dzieki ( nie mogę wciskać lubie i dziekuje z tableta :-( ) ciekawe kto jeszcze idzie z nami w tednym tetmiie na połówkowe

Marela gratukuje zdrowego i ruchliwego synka:-)

Marela gratuluję synka kolejny chłop na forum

Olusia trzymam kciuki za was

Co do wagi ja mam 0.5 na plusie i oby tak dalej z antkiem przytyłam na sam koniec do 12 kg ale to woda głównie bo puchlam na koniec okropnie i to w grudniu a teraz w kwietniu cieplej będzie i boję się właśnie spuchnietych nóg i dłoni

U mnie sie taka burz zrobila ze szok, grad przed chwila sypal, a grzmoty takie glosne ze masakra, szlam szybko po mojego kanarka biednego zeby go do domu wlozyc z balkonu, bidulek nie wiedzial co sie dzieje,:szok::szok:

Dobry :-)

Marlea gratuluje synka :) ❤️❤️❤️❤️
To jako trzecia odpadłaś na gratis niespodziankę przy dziewczynce.

Jedyna która sie na razie kwalifikuje jes Myla jako druga ...
Czekam na Vesunne - ona była pierwsza , ale nie wiem co bedzie :p

Karina dzieki ( nie mogę wciskać lubie i dziekuje z tableta :-( ) ciekawe kto jeszcze idzie z nami w tednym tetmiie na połówkowe

Marela gratukuje zdrowego i ruchliwego synka:-)

Jesli piszesz z telefonu to juz ta funkcja jest znowu aktywna ... Wiem to dzieki Olusi :)

Ja mam nadzieje ze u Renatki wszystko ok, faktycznie dlugo jest cisza :(
❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊

Dygotka ja juz tez pchnę :( , ide dzis miarę zrobić na rajstopki .., mam nadzieje ze pomoze ....

Kuklaki kanarka na balkonie trzymasz???

Miłego dnia :)

reklama
Cześć wszystkim. Chciałabym się do Was przyłączyć.:-)
Mam na imię Magda i mam 29 lat. Jestem w drugiej ciąży - 20t1dz.:-D
termin mam na 3 kwietnia 2015 r. :-)
troszkę Was podczytałam i wszystkim Wam dziewczyny gratuluję i życzę mnóstwo zdrówka :-)

Do góry