reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Też jestem zabiegana a do tego stres bo moj czworonożny przyjaciel rozchorował się dość poważnie a jest w podeszłym wieku i się martwie...

Moja skleroza nie pozwoli mi odpisać wszystkim ale chociaż ogólnie:-)

Dziewczyny super z tymi ruchami:-) coraz bardziej czujecie dzidziolki a ja nadal czekam... czasem mi się wydaje ze coś bulgocze ale hie jestem pewna czy to maluch :-)

Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne.
Ja mam połówkowe 3.12 więc też jeszcze sporo czasu.

Biorę nospę na te bóle ale magnezu nie, bo niestety nie wiem jaki mogę :-( byłam dziś w aptece i prosiłam aby mi coś poleiła ale trafiłam na praktykantkę i mówi ze bez konsultacji z lekarzem nic na własna reke hie moge brać i nic mi nie da :-/ masakra!

Olusia, Asia jak się czujecie? Olusia jak po USG ?

Myla śliczny rozek!:-) kurcze też się martwie że Renatka nic się nie odzywa...

Karina jak mala? Uspokoiło się trochę w przedszkolu? Jak po masazu?:-)

Kurcze też jestem taka płaczliwa, z byle powodu albo jak się z kimś pokłuce to później muszę odreagować płaczem :-) :-)

Co do wagi to tydzień temu mialam 3kg na plus mam nadzieję ze po miesiacu na wizycie bedzie mniej niż kolejne 3 :-) ale się okaze, a myslicie ze kwestia tyvia w ciąży może być genetyczna?:-)
Moja matka w pierwszej ciaży przytyla 30kg:szok:

Melduje się posłusznie Myla ;) i dziewczyny
Chyba w sen zimowy zapadłam, ;P , teściową odstawiłam w pon na pks, po weekendzie u nas.
Czekam na mocniejsze kopniaki i połówkowe 25 listopada, nic szczególnego się u mnie nie dzieje.
Cieplutko wszystkie pozdrawiam :* :* :*

Myla gdzie ten sklep?

Natasza mam nadzieje ze psiunia wyzdrowieje ✊✊✊✊✊:)

Ostatnie dni były dobre w przedszkolu .., zobaczymy jak to dalej bedzie ... Czekam na to spotkanie ... Wtedy z Panią nauczycielka porozmawiam ..

Chyba tak samo mamy połówkowe :)

Ide spac ... Po 5 trzeba wstac ....
Dobrej nocy :)

Ja tez mam polowkowe 25 :) wiec nas kilka jest. Fajnie :)

Mam sklerozę, juz kilka razy wchodzę aby wam cos napisać i zapomniałam co..... Tego sie juz nie da chyba leczyć....

No wiec u mnie detektor tętna by sie nie sprawdził. Polozna wczoraj probowala zmierzyć i sie nie da. jagód szaleje jak moze i gdyby jej dzień nie przywalił kilka razy w czujnik to by nie był dzieciem :) tyska byla nieruchawa przy tym potworze :)

No to w skrocie . Trafiłam na super lekarza . Chyba z pół godziny mi robil to USG . Mierzył wszystko co sie dało, nawet palce liczylismy. U tamtego tak nigdy nie było. Wszystko OK. Super. No i najważniejsze ..... "Chłop jak malowany " -komentarz przy wyjściu. 100 % pewności , sam widzialam w pierwszej minusie jak mierzył kość udową . Widocznie nie dane mi mieć córkę:-p. Ale już sobie obiecałam - poczekam na wnuczki kiedyś któemuś na pewno sięurodzi ;). Potem niewiele było widać jak chciał to dokładnie mi pokazać. . Nie nadążał głowica, reka to latała jak wiatrak , wiercil sie caly czas , drugi taki ja chyba osiwieje. Starszy nie usiedzi minuty w miejscu cały dzień i nie zmeczony, wiem ze dzieciaki sa ruchliwe ale on jest mega ruchliwy ;) NAjgorsze że trzeba imie wybrać a mi nic sie nie podoba;/ A na ciuchach zaoszczedze - starszy urodzil sie 2 tyg wczesniej , wiec wszystko jest.

A i sory ze tylko o mnie ale zmeczona jestem i musze sie oswajać z sytuacja .

Natasza ja tez w 1 przytylam 30 kg...male usprawiedliwienie to takie ze groził mi poród w 20tc bo juz szyjki nie miałam i założyli mi pessar i duuuxo lezalam ...

Asior nareszcie. Idziemy razem na USG????? ;)

Nie wiesz gdzie akpol???!obok jyska na kamiennej/ gdańskiej tam gdzie biedronka i apteka całodobowa. Wiesz gdzie??

reklama
Do góry