reklama
Pat faceci ja dzieci sa. Mój P. tez ogląda stacje kolejowe niby dla Antka tyle że on bedzie gotowy na takie cuda za jakies 2 lata. Nie mówiąc o jakis latających gadżetach.
A wózki kurde ja tez oglądam i nic mi się nie podoba. A to za wielki a to za ciężkii a to kiepsko sie składa. moze na wiosnę cos sie pokaże fajnego a jak nie to zostaje sprawdzony Mutsy.
A wózki kurde ja tez oglądam i nic mi się nie podoba. A to za wielki a to za ciężkii a to kiepsko sie składa. moze na wiosnę cos sie pokaże fajnego a jak nie to zostaje sprawdzony Mutsy.
Masakra z tymi lekarzami :-/ każda kobieta tyje tyle ile pitrzebuje
Dziewczyny ile przytyłyście?
Dzisiaj mnie boli podbrzusze:-( martwie się trochę... taki dziwny ból
Natasza, a brałaś nospę, magnez? jak nie przejdzie, to wybierz się do lekarza.
Ja przytyłam już 4,5 kg i też się obawiam, co będzie dalej :-(
Olusia, jak po usg? leżenie na pewno jest ciężkie, ale maluszki najważniejsze, głowa do góry, będzie dobrze :-)
Karina, można pokrzywę, tylko z umiarem, jak wszystko :-)
Zalecana ilość płynów, to ok. 30 ml na kilogram masy ciała, oczywiście dla osób aktywnych fizycznie będzie to więcej, ale nie ma co trzymać się kurczowo przysłowiowych 2 litrów dziennie, jeden potrzebuje trochę mniej, inny więcej. Ale 4-5 litrów to faktycznie dużo, na pewno nie masz problemów z cukrem?
milia ja zrobilam barszczyk ale mi nie wyszedl za bardzo, ale i tak zjadlam:-(
Kuklaki, a jaki robiłaś na zakwasie? ja takiego jeszcze nigdy nie robiłam, choc się przymierzam, ale krem z buraków wyszedł pyszny :-)
Myla, fajne zakupy, rożek prześliczny :-)
Dygotka, no nie możesz być wszędzie i wszytskiego robić, postaraj się byc asertywna, pamiętaj, że dobro dzieci i Twoje jest teraz najważniejsze, a jesli ktoś się obrazi, no to trudno...
Nie martw się, ja chyba ostatnia mam połówkowe, bo 19.12 ;-)
Asiulka, ja też napojów nie słodzę, ale tak jak pisała Doli, najlepiej o tym nie myśleć i nie rozczulać się nad sobą. Pani wcisnęła mi cytrynę i wypiłam na 2 razy.
Mam nadzieję, ze wyniki będą dobre...
Bardzo słabo się czułam przez pierwszą godzinę, 2 x myślałam, że zemdleję, siedziałam w oknie i przetrwałam, druga godzina już spokojnie :-) tylko posiniaczona jestem, bo za każdym razem wkłuwała mi się 2x, albo nie mogła zyły znaleźć, albo krew z żyły nie chciała lecieć, więc w sumie pokłuła mnie 6x, z czego 5 w jedną rękę, bo na drugiej w ogóle zył nie mogła znaleźć...
Ach już leżę i odpoczywamy laboratorium wyszłam w sumie przed 12 i dopiero po 12 śniadanie zjadłam potem chwilę odpoczelam i po małą do przedszkola, a że to godz marszu to wyszłam odpowiednio wcześniej. No i godzinka na powrót o powrocie szybko obiad i mam dość. Boli mnie brzuch choć myślę że to zmęczenie. Niestety dziś nie czułam maluszka, a może nie miałam czasu żeby poleżeć i poczekać na ruchy. Mam nadzieję że teraz dzidzi da o sobie znać ;-)
Milia to faktycznie masz późno połówkowe. Ja mam 8.12
pewnie wtedy dostane tez skierowanie na badania i na cudowna glukozę. Choć jakoś wspominam ja całkiem neutralnie jak robiłam z Antkiem. po prostu wypiłam i już. Zobaczymy jak teraz będzie.
asiatipl ja tez dziś źle się czuję. Zrobiła porządki w komodach i wypierniczyłam swetry co zalegały 3 lata bez noszenia. I jakoś brzuch mnie pobolewa. Oby do 21 wytrzymać w pracy i do domu
pewnie wtedy dostane tez skierowanie na badania i na cudowna glukozę. Choć jakoś wspominam ja całkiem neutralnie jak robiłam z Antkiem. po prostu wypiłam i już. Zobaczymy jak teraz będzie.
asiatipl ja tez dziś źle się czuję. Zrobiła porządki w komodach i wypierniczyłam swetry co zalegały 3 lata bez noszenia. I jakoś brzuch mnie pobolewa. Oby do 21 wytrzymać w pracy i do domu
Karina34
Fanka BB :)
Dygotka przykro mi ze Tobie takiego stresa robią
Ja tez sie szybko denerwuje i nieraz tez mi łzy pociekna ...
Ale trzeba myslec pozytywnie
Pat fajny wózeczek
Tez mi sie podoba
Milia no mialam krew pobierana i wyniki były dobre .. Spytam sie lekarki ile ostatnio było ... Bo sama nie wiem. Teraz jak chłodniej jest to koło 3 litrów nieraz troche wiecej ...
Ide wlasnie na wizytę do domowej lekarki , zeby mi wznowiła recepte na drenaż limfatyczny i dała recepte na uciskowe rajstopy ...
Ja tez sie szybko denerwuje i nieraz tez mi łzy pociekna ...
Ale trzeba myslec pozytywnie
Pat fajny wózeczek
Tez mi sie podoba
Milia no mialam krew pobierana i wyniki były dobre .. Spytam sie lekarki ile ostatnio było ... Bo sama nie wiem. Teraz jak chłodniej jest to koło 3 litrów nieraz troche wiecej ...
Ide wlasnie na wizytę do domowej lekarki , zeby mi wznowiła recepte na drenaż limfatyczny i dała recepte na uciskowe rajstopy ...
reklama
Kuklaki
Fanka BB :)
milia buraki z warzywami ugotowalam ale chyba za malo burakow i za duzo cytryny dalam
Ja tez rycze o byle co, a na tesciowa mam nerwy nonstop, wydaje mi sie ze wszystko zle robi, kobieta pomaga a mi nie pasuje, jestem zlym czlowiekiem, masakra.
Ja jeszcze nie wiem kiedy polowkowe, ja to nigdy nic nie wiem.
Ja tez rycze o byle co, a na tesciowa mam nerwy nonstop, wydaje mi sie ze wszystko zle robi, kobieta pomaga a mi nie pasuje, jestem zlym czlowiekiem, masakra.
Ja jeszcze nie wiem kiedy polowkowe, ja to nigdy nic nie wiem.