reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
to super karina
ja sie bede musiala mega pilnowac pod koniec ciazy bo w obu ciazach pod sam koniec utylam az 5 kilo :/ teraz waze tyle samo co z synemna tym samym etapie ciazy mimo ze zaczynalam z 9 kg wiecej niz wtedy takze jestem zadowolona na razie

bylam na dodatkowej wizycie ,aby sprawdzic co z tymi skurczami no i wszystko ok
i tez taki przystojny gin mi sie trafil ze szok :)

Hej dziewczyny widze że tempo nieco zwolniło na forum. Przynajmniej mozna was nadrobic.

ja nie moge sie zebrac po tym weekendzie. Cały czas w biegu.

Myla super rozek. ja mam 99% rzeczy po Antku i ominie mnie szał zakupów niestety.

tak was czytam i kurde widze że zaraz połówkowe pierwsze sie zaczynaja a ja jak zwykle na końcu. W tkim szarym ogonie jestem ze wszystkim w porównaniu do was.

wiecie co bylismy na weekend u moich rodziców i pokłuciłam sie z mama aż sie poryczałam i normalnie mam dosyc. Nikt nie kuma że ja mam małe dziecko do tego ciąża a każdy chce żebym była wszędzie i wszystko robiła. Najchętniej to święta spędziałabym w domu ale to tez obraza wielka bedzie. I jeszcze w pracy dym. Czekam na pierwszą wizyte w styczniu i ide na zwolnienie. Pierdziele niech sie dzieje co chce bo ja nie ogarniam tego wszystkiego.

Uf to sie wygadałam.

Myla rożek śliczny <3
Ja mam nadzieję że jutro maluszek pokaże co tam chowa miedzy nóżkami. I w sumie mam nadzieję że potwierdzi się chlopaczek :) dzisiaj byliśmy z M w smyku sobie poogladac wózki i ciuszki i jak jutro potwierdzi się płeć to mam juz pewny zakup :D
Ale jest tyle rodzajów wózków że nie wiem jak my wybierzemy...tym bardziej że musimy kupić taki w miarę niewielki wózek bo będziemy musieli trzymać go w mieszkaniu...-_-

Ja na razie tylko oglądam :) wózek kupie pod sam koniec ciąży, ale chce mieć jakąś orientację żeby później nie jeździć i nie szukać tylko kupić albo żeby M kupił :p
Pewny zakup jak upewnimy się czy chlopaczek mam w ciuszkach :)

właśnie obżeram się lodami :zawstydzona/y:

marela kciuki za wizytę :tak:

Kuklaki takie kopniaki to sama przyjemność :-D

Myla fajne zakupy :-)

babydust mówisz, że fajny lekarz? :-D:-D

dygotka przykro mi :( może się to jeszcze wyjaśni u Was jakoś? pamietaj, że dobro Twoich dzieci jest na 1 miejscu..

Pat a co masz na oku? :-)

reklama
Z ciuszkow ? Wynalezlismy z M cudowny misiowy pajacyk :D jestem w nim zakochana :D
M oczywiście poszedł w dział zabawek i zobaczył dużą smieciarke podobna do takiej jaka miał w dzieciństwie i schował ja za inne zabawki żeby nikt nie kupił...powiedział ze kupi dla swojego bratanka z tym że on ma dopiero 5mcy więc jakoś mi sie nie wydaje :D

Do góry