reklama
Margomari
Fanka BB :)
Ja tez jestem i żyje ale niestety dużo ostatnio na głowie wiec nawet nie miałam czasu sie zameldować. Choć starałam sie na bierząco podczytywać. Mam nadzieje ze niedługo więcej czasu będę miała to i bardziej regularnie będę sie udzielać
Asiulka87Sosnowiec
Hej mnie taki bol lydki meczy od wczoraj ze plakac misis chce
Ja ostatnio mialam 1, 5 kg na minusi' /,..z corka w tym mc,. mialam juz na plusie pamietam do 5 mc przwie nie jadlam w 6 mc skoczyl mi brzuch a lekarce wyszly oczy z orbit jak w 7 m przytylam 7 kg! I w 8 mc 7 kg! A w 9 jeszcze 3! Ogolnie 27 a tak sie cieszylam ze malo mam ale to woda w organizmie sie zebrala 5 kg przy porodzie a 10 kg w tydzien po... potem stopniowo... po tej iazy z marca co mialam zabieg w koncowce 3 mc mialam 10kg na plusie! Zeszlo troche ehhh
Co do badan z glukozy ja modlilam sie by nie zwymiotowac z Zuza miala ten komfort ze pobrali mi w domu straszyli ze jak zwroce to bd pic jeszcze raz a ja herbaty nie slodze wcale! Wiec dla mnie wypicie ulepka nawet nie bedac w ciazy dla mnie to masakra...
Mam nadzieje juz niedlugo kopniaki poczuje moj mezczyzna tez chcialby poczuc 1 raz bedzie czul doczekac sie nie moge
Ja ostatnio mialam 1, 5 kg na minusi' /,..z corka w tym mc,. mialam juz na plusie pamietam do 5 mc przwie nie jadlam w 6 mc skoczyl mi brzuch a lekarce wyszly oczy z orbit jak w 7 m przytylam 7 kg! I w 8 mc 7 kg! A w 9 jeszcze 3! Ogolnie 27 a tak sie cieszylam ze malo mam ale to woda w organizmie sie zebrala 5 kg przy porodzie a 10 kg w tydzien po... potem stopniowo... po tej iazy z marca co mialam zabieg w koncowce 3 mc mialam 10kg na plusie! Zeszlo troche ehhh
Co do badan z glukozy ja modlilam sie by nie zwymiotowac z Zuza miala ten komfort ze pobrali mi w domu straszyli ze jak zwroce to bd pic jeszcze raz a ja herbaty nie slodze wcale! Wiec dla mnie wypicie ulepka nawet nie bedac w ciazy dla mnie to masakra...
Mam nadzieje juz niedlugo kopniaki poczuje moj mezczyzna tez chcialby poczuc 1 raz bedzie czul doczekac sie nie moge
hej,
wyspałam się wreszcie..cud jakiś... za to zaraz idę do dentysty..hmm..oby bez nerwów
w nocy przewróciłam się z boku na plecy a dzidziol co ?? zaczął kopać, no to już widzę, że będe miec przesrane jak tak w nocy harcuje
Myla jadlospis?? może to woda Ci się zbiera ??
natasza ja nic narazie..dlatego zaczęłam sie obżerać
OLusia :******* ściskam, musi być dobrze
Karina 4-5 litrów?? szacun, ja jak wypije litr to jest dobrze..
asiatipl nie przejmuj się, ja schudłam 2.5 kg od początku i waga stoi nic w góre nie idzie, brzuch rośnie także chyba jest ok...tez się boje, że jak zaczne tyć to w 3 mc 20 kg przywale , moj syn idzie za tydzień do kina 1 raz w ogóle ale będzie wrażeń już się boje hehe
Tabasia hej :-)
Margo czekamy :-)
Asiulka niezła waga, własnie tego się obawiam też teraz, bo z synem miałam już ok 3-4 kg na plusie a tu nic..
wyspałam się wreszcie..cud jakiś... za to zaraz idę do dentysty..hmm..oby bez nerwów
w nocy przewróciłam się z boku na plecy a dzidziol co ?? zaczął kopać, no to już widzę, że będe miec przesrane jak tak w nocy harcuje
Myla jadlospis?? może to woda Ci się zbiera ??
natasza ja nic narazie..dlatego zaczęłam sie obżerać
OLusia :******* ściskam, musi być dobrze
Karina 4-5 litrów?? szacun, ja jak wypije litr to jest dobrze..
asiatipl nie przejmuj się, ja schudłam 2.5 kg od początku i waga stoi nic w góre nie idzie, brzuch rośnie także chyba jest ok...tez się boje, że jak zaczne tyć to w 3 mc 20 kg przywale , moj syn idzie za tydzień do kina 1 raz w ogóle ale będzie wrażeń już się boje hehe
Tabasia hej :-)
Margo czekamy :-)
Asiulka niezła waga, własnie tego się obawiam też teraz, bo z synem miałam już ok 3-4 kg na plusie a tu nic..
Myla Novak
Karina z tego co pamietam to tak. 50g jest robione na kase, za 75g trzeba płacić. Ja mam taka rozpiskę od giną, co w którym tyg sie robi i co jest na kase a za co sie płaci i ile.
Ja miałam na poczatku ciąży robiona ta probe bo mialam za wysoki cukier i miałam właśnie 75g normalnie na kasę ale pamiętam ze w poprzednich ciqzach miałam. 50wiec nie wiem od czego to zależy
Tak w ogóle co dzień dobry. Obudzilam się z mega bólem głowy!!! Wstaje na mini sniadanko i lecie do koleżanki co by przetrwać dzisiejszy dzień diety
Poza tym wczoraj uruchomiła auto jestem prze szczęśliwa ale i tak jeszcze jechać nie mogę bo mi żarówki siadly - złośliwy jest ...
Mała od 2 dni zaczęła mocniej kopać ale jeszcze nie tak żeby czuć bez problemu na zewnątrz.
A wczoraj mi się śniło ze byłam u mnie w pracy i kierowniczka wyszła i powiesiła na tym takim podswietlanym do zdjęć RTG moje USG którego wczesniej nie widziałam i mowi ze przecież widać ze jest chłopczyk bo nawet ma zmierzonego siusiaka i jajka ja na to ze fakt, ze widać ...a za chwile taki " Chwile, przecież to miała być dziewczynka!!!" i się obudzilan w strachu
Karina bardzo duzo pijesz!! Wiesz, ze nadmiar tez nie jest dobry? Pomadrze sie i spytam czy konsultowałas to z lekarzem? ;-)
Ja chyba 3kg przytyłam z czego 2,5 przez ostatnie 3 tyg. Z corka chyba tez tak szlam, moze wiecej z nią ważyłam, musiałabym sprawdzić..
Karina a połówkowe juz mialas? Cyyli niby to 2 usg?
Ja chyba 3kg przytyłam z czego 2,5 przez ostatnie 3 tyg. Z corka chyba tez tak szlam, moze wiecej z nią ważyłam, musiałabym sprawdzić..
Karina a połówkowe juz mialas? Cyyli niby to 2 usg?
Myla Novak
Doli jak się urodzi i mu tak zostaną harce po nocach ...
No woda tez ponoć ale dowiedziała się np. Ze nie mogę jeść winogron ani grapefruitow, mandarynki max 3 na dzień :/ masakra.... Z owoców praktycznie mofe jabłko tylko
No woda tez ponoć ale dowiedziała się np. Ze nie mogę jeść winogron ani grapefruitow, mandarynki max 3 na dzień :/ masakra.... Z owoców praktycznie mofe jabłko tylko
reklama
Myla no owoce mają duzo cukru ale jak zjesz do południa to wg mnie jest spoko, gorzej na wieczór, tak sie obawiam, że będzie skakał tez po nocach bo pierwszy spał i tak mu zostało.... niezłe sny masz hahahahahahahahaha potwierdx tą dziewczynke lepiej jeszcze