reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja 4 kg. I nie chodzi od poczatku tylko ze w 3 tyg. Ale mowie - opcja all plus słodkiego w ciul i drinki bez % ale tez słodkie i wyszlo. Teraz schudnę zapewne bo na normalne zarelko

Dziewczynki dziś kopniaki czułam 3 razy i mam nadzieję że z 1 raz poczuję. I nie były to pojedyncze kopniaki tylko takie seryjki skrobania. Bardzo mnie to oczywiście cieszy a im więcej i wyraźniejsze tym bardziej cieszy. Co do tycia ja się boję że lekarz powie że tyje za mało. Ja od początku w sumie 1 lg na minusie teraz do wizyty może wyjdę na 0.co prawda lekarz nie ważył mnie w 7tyg. Więc nie wie ile tak na początku ważyłam ja wiem że na początku przez tę 10tyg schudłam 2kg potem przez 3 tyg waga nie drgnęła ani kilo a pod koniec 16tyg. (kolejne 3 tyg. przytyłam 1kg) teraz na mojej domowej wasze nie widać by coś przybyło przez tę 1,5 tyg ale okaże się za kolejne 1,5 tyg ile będzie pewno ok. kg się uzbiera. Ja z jednej strony się cieszę. Bo to oznaczałoby że na połowce ciąży będę tak naprawdę na 0. Potem jakby się udało przytyć tak ok. 10 kg do końca byłoby super, gorzej jak potem pójdzie tak z 20. :p

Ja jutro też idę na badania krew mocz wr i obciążenie glukozą. Ach. Moją córa z przedszkole m jutro idzie do kina na pinokia, ale jest przejęta ;-)

U mnie to ja miedzy 25-28 tyg 50g, w aptece sie odbiera taki sok, chyba miałam jagodowy, najlepiej go schłodzić porządnie i sie jedzie do gina na badanie.

Dziewczyny z iphonami czy Wam tez tak ****owo działa kom po tym updatcie? Bo ja mam juz dosyć, chyba jutro podjade do media, zeby z tym cos zrobili bo mnie trafi...no poryczalam sie przed chwila przez taka *******e..

Lei no tez mam problemy z iPhonem , teraz był wczoraj Update bb aplikacji i nie widze całych postów co piszecie , dopiero jak cytując naciskam pokazuje sie reszta ...

Na ta glukozę dostajesz receptę?

reklama
Do góry