reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dziewczyny gratuluje kopniaczków:-)
Neta super, że wszystko ok, to najważniejsze:-)
Olusia, Asia trzymamy kciuki zeby wszystko było ok i zebyście wyszly do domu. Swoją drogą jak można nie zrobić chociaż jednego USG???!!! Masakra chyba bym zwariowała:-/

Doli zdrówka dla synka, no niestety takie skutki przedszkola:-/

Karina pokoik teściowej super, taki nowoczesny:-)
Odnośnie detektora to zauważyłam że jak odpoczywam na kanapie albo leże już w łóżku to dziecina się gdzieś chowa i ciężko z wyczuciem wtedy muszę wstać pochodzić po pokoju poschylać trochę:-) wczoraj trzymałam ręke na brzuchu i głaskałam leżąc w łóżku i sprawdziło się maleństwo tam bylo dzisiaj spróbuje tak samo i zobaymy czy to będzie moja najleosza metoda:-) ogólnie słyszę codziennie ale czasem też ciszej a czasem głośniej czasem od razu czasem muszę się pomęczyć. Najlepiej jak przychodzę po kompieli to od razu słychać serduszko a czasem też " słychać" kopniaki :-)
A jak u Ciebie? Bo odpisuje trochę z opuźnieniem wiec może masz już swoj sposób:-)
Aktywny weekend miałam to dziś dzień leniuchowania:-)

reklama
Cześć dziewczyny właśnie zamówiłam wózek dziecięcy

Załączniki

• 1415624732942.jpg
    1415624732942.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 47
Dziewczyny miałyście już w ciąży infekcję grzybiczą? :/ mi się po weekendzie coś przypętało a mój gin cały tydzien na urlopie :szok: i nie wiem czy moge się chociaż jakimś clotrimazolem posmarowac czy cos... a tu swędzi i piecze... :baffled:

Ja miałam, ale mi przepisala tabletki dopochwowe. Najlepiej spytaj w aptece co możesz kupić...bo jak czytalam o clotrimazolum to raz pisali ze nie można a drugi raz ze w drugim trymestrze można..

reklama
Do góry