reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Olusia, leż spokojnie, dobrze, że czujesz ruchy, może tak jak u Mareli pękło Ci jakieś naczynko. Mam nadzieję, że szybko uda Ci się skonsultować z ginekologiem, może podjedź do szpitala na wszelki wypadek, na izbę przyjęć?
Będzie dobrze :***

reklama
milia ja też z prawej hahahahahahahaha dobre :p

Amisia mi się też podoba :-) tylko taki malutki mi się wydaje

asiatipl spokojnie, ja jestem pod koniec 16 tyg ( 16 i 6dzień) i dopiero coś pukało konktretniej wczoraj, gin mówiła, że powinnam czuć szybciej bo to 2 ciąża i jestem szczupła- lol :-D ale tak naprawdę dzieciątko jest jeszcze malutkie, ma mało siły i nie może walić nas po nerach bo co byłoby później ;D zjedz coś kwaśnego albo słodkiego i połóz się na wznak i obserwuj :-)

Olusia spokojnie, a te bóle nie masz teraz jakby wypadala Ci @? bo tak czasem jest, może coś wiecej robiłaś? dzwigałaś? i dlatego ? lody dobre na chorobe?? serio??? ale zwykłe, sorbety czy jakie? :D

Doli ja też czytałam, że lody są dobre w początkowej fazie choroby, tzn. jak zaczyna coś drapać w gardle czy boleć i parę razy zdarzyło mi się zjeść, jak mnie pobolewało i nic mi potem nie było :-) no ale trzeba uważać, bo nie wiadomo, czy to jednak nie jakieś bakteryjne zapalenie poważniejsze i można sobie chyba tym zaszkodzić, więc to tylko na własną odpowiedzialność ;-)

Doli wlasnie nie wiem do konca bo ja mialam cykle nie regularne...a lody w poczatkowej fazie choroby sa dobre...:tak: nic nie dzwigalam, ostatnie dni lezalam wiecej bo mnie brzuch pobolewal i bralam leki..

Dziewczyny a ja jade na IP... z godzine temu poszlam do wc i zobaczylam na papierze plamienia jasne, a przed chwila wiecej jej bylo... mam takiego stracha ze rece mi sie trzesa....
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

Hej caly czas was nadrabiam kurde ale piszecie i piszecie a chce wsjo przeczytac nie daruje hehe dopiero 499 strona lol ale wam odpisze to co mialam juz zaznaczone co gy nie zapomniec.... po krotce mam migreny takie ze szok wymioty juz z krwia nawet test pappa super wyszedl ciagle zmeczona jestem u lekarza bylam jak mialam pol kg na plusie tak teraz 1, 5 na minusie grozi mi anemia ciezarnych....
A ja jednak mam kolke nerkowa :/ booooli. Poloze sie moze przejdzie. Jak nie to pogotowie :/ trzymajcie kciuki zebym wysikala tego kamola. Na poczatku roku mialam juz taki atak. Zrobili tomografie i powiedzieli ze czysto i wg nich to kamyk wyszedl sam. A teraz kolejny??? Kurcze nie sadzilam ze one sie tak szybko tworza!!

Ajjj bardzzo szybko szczegolnie szczawianowo wapniowe mialam w ciazy i po kolke nerkowa nawet przed i wyladowalam pod kroplowka

Olka ja się od poczatku intensywnie przytulam.:tak: co zmieniło się w ciąży to to ze ostatnio "na pieska" napierdziela mnie podbrzusze cholera wie czemu :eek:
Glebsza penetracja dlatego boli u nas juz odpada ta pozycja a i na gorze tez sie mecze zostaje na lyzeczke pozycja :)

Dziewczyny czytałam dzisiaj na fb dyskusję na temat karmienia piersia w miejscu publicznym. Zamieszczam link do artykułu na ten temat

Mama wyproszona z galerii. Kazali jej karmi

A jakie jest Wasze zdanie na ten temat???
Nigdy nie karmilam w miejscu publicznym nawet przy znajomych zawsze z mala szlam jak gyla pojedzona a w razie czego mialam butle naszykowama moim zdaniem obnoszenie sie z tym i nie zakrycie jest glupie Co innego zakrycie pielucha i karmienie dyskretne

Dziewczyny Wam lekarze tak pozwalają jesc nospe ile chcecie? Bo każda nospe nospe nospe, przerażacie mnie :szok:

bRalam bo musialam Nie traktowalam jak cukierki ale lepiej wziac niz doprowadzic do szkurczow

Kifsi witaj, to mamy termin na ten sam dzien:-)
Karina tak to fajnie, tez bym chciala takie sny z orgazmami:-D

Bigosu zazdroszcze tez bym zjadla mniam, ja zato pieke sobie znowu ta pyszna tarte.

Ktorej jeszcze w ciazy wywalilo pryszcze bo zapomnialam. Zeszly juz? Bo mi nie zchodza tylko nonstop nowe, cale czolo i skronie w pryszczach, a w dodatku swedza czasami.,
ja pryszcze mam na buzi na poczatku masakra teraz lepiej ale wyskocza wrr

no, no, lody na kolację ;P
hi hi :)

Aurelka, cóż za smaki !!!
O matko !!!

Ja 2 kawałki pizzy wciągnęłam :)

a co to za gryzak ??? hmmm ???

Tabasia, trzymam kciuki, byś trochę zwolniła tempo , bo nam się zajedziesz.... a szkoda Ciebie by było :)

mam nadzieję, że rabat za to dadzą albo jakiś gratis.
Tak być nie może..

a mój nadal nie ruszył tych naczyń.... trudno. Jutro szukam mieszkania dla siebie i dzieci.
:-(
dziś jedno oglądałam, ale niewypał :(

no ja pierniczę !!!
Co za idioci nieodpowiedzialni !!! I to w Niemczech ??? W Polsce rozumiem, zdarzają się takie wpadki, ale żeby w DE ???
Przykro mi :(

no tak, a później dziwią się, że poroniły... gorąca kąpiel to pierwszy krok do poronienia !!!
Nie wiesz o tym Anemonne ???
:/
aj aj popraw się ;)
:p
Mi goraca kapiel na plecy pomaga nie kapie sie we wrzatku to raz dwa nie leze na brzuchu by go nagrzewac...

Lece dalej was czytac

reklama
Olusia pędż na izbę trymam kciuki bedzie dobrze

Dzieki dziewczyny za gratulacje. Ja sama jakos tak mam mieszane uczucie bo chciałam bardzo córcie ale podswiadomie czułam ze chłopa nosze. Ale cóz bedzie drugi jajcor

A ja ruchów nie czuję. Maluch tak smiesznie lezy że lekarz mówił ze nic dziwnego bo ma duzo miejsca a on malutki jeszcze. Więc czekam cierpliwie.:-D

Ostatnia edycja:
Do góry