reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

hej,

moje dziecko bryka jak jem jajka na miękko..to chyba nie może być dziewczynka, co?? :-D

Anemonne a mi czy chłopczyka, bo zakupy wstrzymane hehehehe :-D

Karina!!!!! o Ty!!!!!!!!!! ale bym zjadła!!! tatuaż super, sama myślę nad nim, miałam robić ale teraz przerwa ;D

Szaj może to skutek obniżenia ciśnienia. ja mam tak po czosnku a ciśnienie mam aktualnie niskie

reklama
Hej !
Super tatuaz , ogolnie podaobaj mi sie u innych i zazdroszcze ale sama wiem ze sobie nie zrobie ze wzgledu na bol. TRoche sie nasluchalam i to nie dla mnie ;) Choc cos niewielkiego bardzo mi sie mazy ;)

Doliores - a kto jak nie dziewuszka kocha jajeczka ;) -żartuje;)

Hej :)

Doli, no chyba nie dziewczynka :-D

Ja lody też uwielbiam, nawet zimą :-)

Szaj, a może za duża dawka dobowa? dobrze, że masz lekarza blisko, lepiej podejdź, bo weekend się zbliża i po co masz się męczyć.

Kuklaki a może to pogoda lub faza księżyca wpływa na takie sny... oby szybko minęły, bo ciężko tak się wyspać...

Olusia, co u Ciebie, jak motylki? :-)

marela hahahahahaha dobre :-D

milia no już nie mogę się doczekać, bo chyba widziałam fifiolka małego między nogami ale lekarz nic nie mowił co to tam "lata" i "świeci" także nie wiem ;D jeszcze 3 tyg i się dowiem!!!!!

u nas przez pogodę jest masakrycznie, chodzimi jak naćpani, ciśnienie zerowe, mdłości, bóle głowy, migreny :/ dobrze, że już tak nie wieje ale pełnia zawsze daje o sobie, ja spać nie mogę ..

teraz czekam na zakupy bo zamówiłam online... jeszcze mają 50 min an dowoz

hej,

moje dziecko bryka jak jem jajka na miękko..to chyba nie może być dziewczynka, co?? :-D

Anemonne a mi czy chłopczyka, bo zakupy wstrzymane hehehehe :-D

Karina!!!!! o Ty!!!!!!!!!! ale bym zjadła!!! tatuaż super, sama myślę nad nim, miałam robić ale teraz przerwa ;D

Szaj może to skutek obniżenia ciśnienia. ja mam tak po czosnku a ciśnienie mam aktualnie niskie

Moja ostatnio szalała jak się najadlam ostrego, meksykańskiego :)
A co do tatuaży to ja mam 2 i planuje więcej :) A mój M ma 3 i też chce więcej, pewnie pod koniec listopada będzie robił. Mieliśmy razem, ślubne robić no ale niestety to musi poczekać. Mamy dobrze, bo nasz kolega jest tatuatorem, więc mamy do niego zaufanie. Choć akurat ja te swoje robiłam w Neapolu :) Ale też u kolegi - Włocha

Ide zrobić sobie jajecznice po tej rozmowie o jajkach :D

To ja już nie wiem jak to jest z tymi smakami i płcią...hmm... ja na mleko patrzeć nie mogę, śmierdzi mi jak nie wiem, cudem kefir wypije i to tyle, jajka dopiero teraz jadłam bo też mi śmierdziały, za to mięso smakuje, kapusty, papryki ;D słodkiego mniej-czekolada nie jest taka dobra, ale ciastka napoleony i hiszpany to coś co kocham!

neta ooo idziesz? ;-) ja miałam od taty ze wsi od kury zielononóżki, smak genialny

vesunna o widzisz Ty tez ostre jesz a dziewuszka, więc sama nie wiem hahahahahahaha ;-)

dygotka gratki!!! :D

Amisia a jak tam, patrzłas na wózki ?

Dygotka gratki :-)

Doli, jak coś tam widziałaś, to już raczej nie zniknie... Ja też widziałam wyraźnie, że nic tam nie ma... jak na następnej wizycie się okaże, że w międzyczasie coś wyrosło, to będę w szoku chyba :-D ale naturalnie też będę się cieszyć :-D

Ja zawsze uwielbiałam i ostre i słodkie, nic w ciąży pod tym względem się nie zmieniło ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
milia tyle, że to było bez zooma żadnego tylko całe dzieciątko na obrazie, dosyć niewyraźnie ale błysnęło mi cosik tam :-D i teraz nie wiem hahaha bo na chłopca się nastawiłam w 100% :-D z Synem miałąm genialne zdjęcie całego fifiolka, no obrys był wyraźny jak nie wiem hahahahaha ;D ale to na zbliżeniu ;-)

Do góry