reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Hej kochane. Nie nadrobie
Rzucilam tylko okiem na ostatnie posty.
Ja usg za 2.5tyg dopiero i mam ogromna nadzieje ze dowiem sie kto w brzuchu mieszka
Rwa kulszowa mnie meczy od tygodni. Ostatnio jest coraz gorzej. Dwie noce temu szlam do lazienki i upadlam bo taki atak mnie zlapal. M mnie z podlogi zbueral. Nog nie czulam!!!
Na plusie mam okolo 5kg
Sorki ze nie odpisze kazdej ale siedze nad ksiazkami i nie mam czasu na nic
Widzialam tylko ze Asiulka sie pojawila. Myslalam o Tobie ostatnio zasmucilas mnie z tymi kamieniami :/
Olusia daj znac.
Uciekam na razie. Milego popoludnia
Ja usg za 2.5tyg dopiero i mam ogromna nadzieje ze dowiem sie kto w brzuchu mieszka
Rwa kulszowa mnie meczy od tygodni. Ostatnio jest coraz gorzej. Dwie noce temu szlam do lazienki i upadlam bo taki atak mnie zlapal. M mnie z podlogi zbueral. Nog nie czulam!!!
Na plusie mam okolo 5kg
Widzialam tylko ze Asiulka sie pojawila. Myslalam o Tobie ostatnio zasmucilas mnie z tymi kamieniami :/
Olusia daj znac.
Tabasia
Milia to jest niestety rwa. Kamienie to osobna historia.
Mysle ze fizjo by mi bardzo pomoglo,niestety nie mam kiedy isc na wizyte :/ teraz wzielam urlop.....na nauke..... jeszcze troche sie pomecze,warto.
Zaraz ide po Mlodego do przedszkola,a pozniej przerwa od ksiazek - bede robic ruskie
Mysle ze fizjo by mi bardzo pomoglo,niestety nie mam kiedy isc na wizyte :/ teraz wzielam urlop.....na nauke..... jeszcze troche sie pomecze,warto.
Zaraz ide po Mlodego do przedszkola,a pozniej przerwa od ksiazek - bede robic ruskie
Kuklaki
Fanka BB :)
Olusia kochanie mam nadzieje ze wszystko ok. Czekamy na wiesci
Witam z rana.
Co do smaków to ja słodkie kwaśne mięsa prawie w ogóle za to nabiału dużo - wiec jakby obojnak
Doli narobiłaś mi smaka na jajka nie mam więc chyba bez wyjścia do sklepu się nie obejdzie.
U mnie pranie i pakowania ciąg dalszy ...
Udanego dnia.
No i od jutra w nocy mam męża przez tydzień yupi !![/QU
Neta tylko pamietaj zeby pomalutku wszystko robic, (chodzi mi o pakowanie i o meza tez)
Hej
Doli, no chyba nie dziewczynka
Ja lody też uwielbiam, nawet zimą :-)
Szaj, a może za duża dawka dobowa? dobrze, że masz lekarza blisko, lepiej podejdź, bo weekend się zbliża i po co masz się męczyć.
Kuklaki a może to pogoda lub faza księżyca wpływa na takie sny... oby szybko minęły, bo ciężko tak się wyspać...
Olusia, co u Ciebie, jak motylki? :-)
Milia nie mam pojecia a ta bezsennosc to tez przez ksiezyc? Dzisiaj znowu cala noc nie spala od 8 do 13 odespalam troche
Hej dziewczyny
Ja tylko na chwilke po wizycie wszystko ok. Maluszek rosnie no i bedzie chłopak
Gratuluje chlopaczka i cieszy mnie ze wszystko ok
Dygotka gratki :-)
Doli, jak coś tam widziałaś, to już raczej nie zniknie... Ja też widziałam wyraźnie, że nic tam nie ma... jak na następnej wizycie się okaże, że w międzyczasie coś wyrosło, to będę w szoku chyba ale naturalnie też będę się cieszyć
Ja zawsze uwielbiałam i ostre i słodkie, nic w ciąży pod tym względem się nie zmieniło ;-)
U mnie tez smaki takie same wiec nie wiem a kopniak to dostalam po srodku
Ja znowu zaczynam się schizowac to już 17 tydz się zaczął a ja dalej nie czuję ruchów.pocieszam się że dopiero co byłam na wizycie i było ok.ale czemu to dziecię takie mało ruchliwe albo słabe że ja nic nie czuję :-(. Wiem że jeszcze na to czas jest ale ja bym chciała już je poczuć :-(
Ja tez mam schizy, ostatnio jestem pewna ze pyl kopniak a teraz juz ze 3 dni nic, i w ogole czuje sie jakos inaczej, nie wiem, probuje sie nie stresowac
Cześć dziewczyny.
Karina fajny tatuaż. Dla mnie ok u kogoś ale sama bym się nigdy nie zdecydowała. Poza tym w mojej poprzedniej profesji nie było mowy o tatuażach.
Olusia trzymam kciuki. Będzie dobrze!!
Dygotka gratuluję udanej wizyty.
Doli może rzeczywiście jak pisze milia masz sokoli wzrok. Kciuki zaciśnięte za "trzecią nóżkę"
U mnie dziś skończony 19 tydz. Małe kopie jak oszalałe choć nie zawsze. Wczoraj wieczorem to aż w brzuch delikatnie pukałam bo nie nic nie czułam a małe zazwyczaj pod wieczór się wierci... i dostałam takiego kopa że aż musiałam do toalety pójść
A u mnie spadł śnieg, jest -1C. Rozpaliłam w kominku i się grzeje z kubkiem gorącej herbaty.
Ach kiedy ja zobacze snieg, albo biale swieta, rozmarzylam sie...
Doli ja tez lubię te klimaty. Ale się nie łudzę. To pierwszy śnieg i nie poleży za długo. Raczej zaraz zacznie padać i zrobi się typowo jesiennie a taka pogoda mnie przygnębia.
Dygotka Doli ma racje. U mnie jest dziewczynka i mój luby powiedział, że przykro mu bardzo ale już nie jestem numerem 1 No cóż, jeśli się potwierdzi że to dziewczynka to na pewno będzie to typowa córeczka tatusia heh
Powiedz mu ze on tez juz nie bedzie nr 1 i nie wazne czy chlopak czy dziewczynka
Hej kochane. Nie nadrobie
Na plusie mam okolo 5kg
Olusia daj znac.
Tabasia mam nadzieje ze bol szybko przejdzie, milej nauki.
Kuklaki, podobno można mieć problemy z zasypianiem podczas pełni... Na mnie na szczęście to nie działa, przynajmniej nie teraz :-)
Tabasia, mam nadzieję, ze jednak znajdziesz czas na fizjoterapię, bo jeśli ataki są tak silne, że doprowadzają do upadków, to lepiej zminimalizować ryzyko ich ponownego wystąpienia :-(
Tabasia, mam nadzieję, ze jednak znajdziesz czas na fizjoterapię, bo jeśli ataki są tak silne, że doprowadzają do upadków, to lepiej zminimalizować ryzyko ich ponownego wystąpienia :-(
Tabasia
Jednym okiem czytam ksiazke a drugim sprawdzam forum )
Kuklaki tez masz z tym spaniem... tylki zebys sie nue przestawila...
Neta kiedy przewozicie wsztstko? Znam ten bol przez ostatnie pare lat przeprowadzalismy sie kilka razy. No ale teraz w koncu na swoim
Milia wiem. M mnie opieprzyl :/ a ja mu na to ze po porodzie przejdzie ide za tydzien do rodzinnego na wizyte ciazowa to zapytam o jakies skierowanie...
Kuklaki tez masz z tym spaniem... tylki zebys sie nue przestawila...
Neta kiedy przewozicie wsztstko? Znam ten bol przez ostatnie pare lat przeprowadzalismy sie kilka razy. No ale teraz w koncu na swoim
Milia wiem. M mnie opieprzyl :/ a ja mu na to ze po porodzie przejdzie ide za tydzien do rodzinnego na wizyte ciazowa to zapytam o jakies skierowanie...
reklama