reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Doli, to musisz uzbroić się w cierpliwość do 26, trzymam kciuki, żeby się okazało, że masz sokoli wzrok :-D

Czytałam ostatnio jeszcze o babcinych przesądach na temat płci i było tam napisane np., że jeśli pierwsze ruchy poczuło się z prawej strony, to dziewczynka, a z lewej to chłopak. Ja na razie jeden raz tylko poczułam i to właśnie z prawej ;-)

reklama
Patrzyłam najbardziej dalej podoba mi się Graco symbio moon w sumie to ta spacerówka mnie urzekła bo lecuitka zgrabna ale gondola aż tak bardzo mi się niepodobna. Więc tak sobie myślę

Ja znowu zaczynam się schizowac to już 17 tydz się zaczął a ja dalej nie czuję ruchów.pocieszam się że dopiero co byłam na wizycie i było ok.ale czemu to dziecię takie mało ruchliwe albo słabe że ja nic nie czuję :-(. Wiem że jeszcze na to czas jest ale ja bym chciała już je poczuć :-(

Dobry :)

Szaj to skonsultuj sie z lekarzem ..., takie samopoczucie tez nie jest dobre ..

Doli haha moze bedzie jakas jajcara :p :)
Tez bym jeszcze zjadła lol
No tatuaż super - moim zadaniem :)

Marlea mam podobne zdanie :) co do tatuażu ...

Dygotka Gratuluje jajeczek :)
Super ze wszystko ok :tak:

Miłego dnia :)

reklama
Dziewczyny a ja sie dzis przerazilam.. jak wiecie od paru dni pobolewa mnie brzuch jak na @, leze i zazywam leki, poszlam nie dawno do wc i zobaczylam na papierze plamienie, zamurowało mnie... przyszlam do pokoju i polozylam sie, zadzwonilam do gina ale nie odbieral, pewnie ma jakis zabieg, czekam od niego na odzew.... albo za chwile znow bede dzwonic do niego
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=
boje sie....
06BZaRKNA4c0YioF64Dum9yhJ0QKydC05pYzWp2MyMh0BsXz6FVIJSqxakeDHD0w0kMODeywywUmTFBGdBsEgEIrKvhgRgOshPFIA3P4oIIxGewWXQE0ZIDBBX2g4csvSfDiBRuxXNDNCEWc8uElbZiAzTWQpJIHMmPsgccWFZAQwAbgfEhOAI2g0owgJUgTQgiBvNGFLBoMUECRqhVADgWgaGOBCxhUcEQFGLgwBSUBkFPAAuawcIABW9IQwAgaZGABCRbAokEUAVBAjgEHsIDOCSBIUJIAhIhwFAEEOCDCSRKAcAJDQtSgwziYZqoppjrUIIRAAQEAOw==

milia80 pocieszam sie mysla ze czuje je po prawej stronie wiec ciutek spokojniejsza jestem....ale boje sie... :-(

Doli ja jako dziecko uwielbialam lody, ponoc dobre sa jak sie zaczyna choroba zeby je jesc...a teraz to malo jem... pare zjadlam w wakacje i na tym koniec... :tak:

Dygodka gratuluje udanej wizyty i chlopaka:tak:

Karina :*

Do góry