reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Cześć dziewczyny.

Karina fajny tatuaż. Dla mnie ok u kogoś ale sama bym się nigdy nie zdecydowała. Poza tym w mojej poprzedniej profesji nie było mowy o tatuażach.

Olusia trzymam kciuki. Będzie dobrze!!

Dygotka gratuluję udanej wizyty.

Doli może rzeczywiście jak pisze milia masz sokoli wzrok. Kciuki zaciśnięte za "trzecią nóżkę" ;)

U mnie dziś skończony 19 tydz. Małe kopie jak oszalałe choć nie zawsze. Wczoraj wieczorem to aż w brzuch delikatnie pukałam bo nie nic nie czułam a małe zazwyczaj pod wieczór się wierci... i dostałam takiego kopa że aż musiałam do toalety pójść :-D

A u mnie spadł śnieg, jest -1C. Rozpaliłam w kominku i się grzeje z kubkiem gorącej herbaty.

Margo co ja bym dała za takie klimaty, kominek śnieg, gorąca herbata...ahh... ;D

dygotka, no cóż Krolowa jest tylko jedna i tego się trzymaj ;D

mnie boli lewy bok cały od biodra do samego dołu :/ az nie wiem co to jest, gorzej jak leże ;/

Też od razu mam wizję trzaskającego ognia, pary unoszącej się znad kubka, do tego jakiś ciepły pled na nogi, a za oknem piękny widok :-)

Doli
a to nie rwa kulszowa?

Doli ja tez lubię te klimaty. Ale się nie łudzę. To pierwszy śnieg i nie poleży za długo. Raczej zaraz zacznie padać i zrobi się typowo jesiennie a taka pogoda mnie przygnębia.
Dygotka Doli ma racje. U mnie jest dziewczynka i mój luby powiedział, że przykro mu bardzo ale już nie jestem numerem 1 :dry: No cóż, jeśli się potwierdzi że to dziewczynka to na pewno będzie to typowa córeczka tatusia heh

Oluś słonko napewno bedzie wszystko dobrze .., moze faktycznie jakies naczynko pękło ...
Jedz do lekarza jesli nie przestanie ..

Margo no ja tez chyba bym nie zrobiła ... Ale u mojego czemu nie :)

Olusia oby to nic powaznego !!! wiem co przezywasz . Muis byc dobrze :tak:

Dygotka - graruluje synka ;) Trzecia bedzie dziewczynka ;)

A ja nie znosze sniegu i wcale za nim nie tesknie ;) A szczegolnie jak gdzies musze samochodem jechac. Odsniezanie , zimno jak diabli -bryy , no chyab ze poogladac widoki z okna , ale tak sie nie da.

nie mam pojęcia jak boli rwa kulszowa i skąd???

Margo hehehe to będzie ksieżniczka ;-)))

marela ja lubię śnieg tylko jak patrzę na niego za oknem i przy kominku :D tak samo kocham deszczowa jesień z silnym wiatrem, ale żeby wychodzić???? no way! to chce z 30 stopni ! :D

własnie zrobiłąm sobie na oboad gulasz z kaszą jęczmienną i sałatka do tego, mniami :D

Doli pyszny obiad, smacznego :-)

"Ostry ból, który zaczyna się poniżej talii, promieniuje wzdłuż pośladka i biodra oraz schodzi aż do stopy może świadczyć o rwie kulszowej."
to podobno częsta dolegliwość w ciąży, ale też nie każdy ból musi to oznaczać. Czasem powiększająca się macica czy przemieszczające się pod jej wpływem narządy uciskają jakiś nerw. Kiedy jakiś czas temu bolał mnie krzyż i pośladek przy każdym kroku, sama nie wiedziałam, czy to rwa czy nie, na szczęście minęło i na razie nie wraca, ale trzymało mnie cały tydzień...

reklama
Do góry