reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Mila to prawda wszedzie pieniadze i czasem za nic.. zdzieraja z nas rowno... a wiedza ze i tak kobieta przyjdzie bo chce wiedziec czy wszystko jest dobrze...i ze zaplaci!:angry:

Doli moj ginek ktory mnie prowadzi jest zastepca ordynatora w szpitalu i ma swoj prywatny gabinet.. wiec chodze do niego, gdyby nie daj bog cos to na oddzial i nie ma problemu z niczym, zawsze moge do niego zadzwonic zapytac sie o to czy tamto..:tak:

Kurde drogo płacicie za wizyty. Ja płace 120 zł i za każdym razem mam usg i sprawdzane podwozie. Wizyty co 4 tygodnie wiec cenowo nie jest tak źle. A lekarz pewny prowadził mi I ciąże i sprawdził się. Mimo ze w szpitalu nie pracuje to i tak zna tam ordynatoora i jak poszłam rodzic to wiedzieli kim jestem i od kogo.
jednak w ciązy to ważne żeby miec zaufanie do gina.

tak swoj ;-)

mam nadzieje, że szybko!!! :p :p bo nie ma wielu terminów w ciągu tygodnia na wizyty... :p :p

ale się cieszę, że podjęłam taką decyzje :p

Doli, no to świetnie, że sam ordynator i to z takim podejściem :-) pewnie jest oblegany, ale trzymam kciuki, żeby udało się szybciutko termin znaleźć!

reklama
Do góry