reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dzieki dziewczyny.. :tak: i wspolczuje tez waszych strat... :-(

Margo niezle - to super ze masz mozliwosc dostania co wizyta takie zdjecia...;-)

reklama
Karina- gratuluje synka ;)

moje dziecko tez ostatnio w Selgrosie jak zobaczylo lego duplo ten pociag to nie chialo wyjsc ;) cena super :szok:

A dzis rozmawialam z nim o Mikolaju ze piszemy list - to zazyczyl sobie duzą śmieciare

Sataga - tez dlubie ;) nawet teraz skladam wstazki do bombek ;)

Karina pisałam kiedys, ze na kasę sa 3 tylko ;-) a u mnie dodatkowe każde dodatkowe 30€ albo pakiet 150€ i na każdej wizycie robią.

Gratuluje chłopaczka!!

Lei no ja z Emily tego nie mialam, dla mnie to nowość ...
Dzieki:)

Nadzieja dzieki :)

Kuklaki dzieki :) no droga , myslalam ze koło 80 max a tu tyle i za jedna wizytę usg ..., bo reszta z ubezpieczalni płacona ...

Marlea dzieki :)

Zebym wiedziała ze to płatne to bym chciała chociaz na lepszym sprzęcie ..., bo ten to do dupy ze zdjęciami .., tam tylko same plamy. Pozniej fotki wstawię , ale tam i tak nic nie widac :(

No tak Margo tylko Ty prywatnie chodzisz?

Ja u prywatnej ginki w Pl tez miałam co wizytę w 3d bo dla niej samej to była przyjemność takie badanie i możliwość praktyki. Poza tym ona sie specjalizowała w diagnostyce prenatalnej to ogładla Mslutka z każdej strony. I tez szybko mi pipke pokazała no ale sprzęt to był profesjonalny...

Ide do wanny i w kimke :-D

Ile masz metrów i ile ci zima za miesiąc wychodzi?
nie jest zle
ja tez mam ciepla wode na gaz i za wode wychodzi ok 50-60 zl / msc
w zime za ogrzewanie maks 400zl razem z woda gdy jest bardzo mrozno gdy temp ok 0 zera stopni to ok 200zl
mam 100m2 z tym ze okna od poludniowej strony i jesli jest slonce to od razu pieknie ogrzewa mieszkanie nawet w zime

polecam juz dla tych 3-4 latkow kupowac lego nie duplo :) naprawde mega sie bawi chlopak przez wieleee lat co przy zabawkach nie jest takie oczywiste ;)

Ostatnia edycja:
Tzn ta moja to robi co wizytę, na początku ze względu na ta cyste, która zniknęła a teraz w sumie nie wiem...tylko wczoraj takie szybkie, dziecko urosło, tu to tu tamto, zbadała mnie dowcipnie czy zamknięte wszystko i usg wielkość macicy czy cos...

Sprzet słaby ma...

Dziewczyny dziwnie mnie pobolewa brzuch... wzielam leki i leze...
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif

reklama
Do góry