reklama
A w którym tygodniu on Ci płeć podał ? Mi gin mówił że najwcześniej tak na pewno można stwierdzić w 16tyg bo wtedy co ma zniknąć to u dziewczynek zniknie a u chłopców zostanie spójrz na fotki Renaty czy nawet Twoego syna, tam ewidentnie cos się dynda, nawet my jako nie lekarze potrafimy to stwierdzić
Myla Novak
Fanka BB :)
No tylko mojego syna to w 3D a USG miałam w 16 ściśle 15t4d
Karina34
Olusia słonko napewno bedzie wszystko ok
Mila dzieki
Ci do ubranek to zobaczę bo tutaj mam obiecane
Asia super ze wizyta udana
Vesunna to po cichu gratuluje dziewczynki
Byłaś pierwsza na liście
Myla nie kracz bo pindolek jeszcze wyrośnie hehe
Mila dzieki
Ci do ubranek to zobaczę bo tutaj mam obiecane
Asia super ze wizyta udana
Vesunna to po cichu gratuluje dziewczynki
Byłaś pierwsza na liście
Myla nie kracz bo pindolek jeszcze wyrośnie hehe
Karina34
Załączniki
Myla nic twojej małej już nie wyrośnie :-) ja już zakończyłam czytanie google bo moglo by sie u mnie zakończyc choroba prychiczną
Karina faktycznie cienkie te zdjęcia ale najwqżniejsze że zdrowy synek :-) w pracy jesteś bidulko?
Karina faktycznie cienkie te zdjęcia ale najwqżniejsze że zdrowy synek :-) w pracy jesteś bidulko?
nadzieja05
Aktywna w BB
witam sie i ja z rana, po zmianie czasu budze sie wczesniej
Myla jak z toba zyc???przestan sie zamartwiac bo faktycznie jeszcze cos wyrosnie
milego dnia
Myla jak z toba zyc???przestan sie zamartwiac bo faktycznie jeszcze cos wyrosnie
milego dnia
reklama
Witam się i ja z rana. U nas wieje tak że spać nie idzie. Ja co prawda na sen nie narzekałam ale mój luby nie mógł i mnie obudził o 6. Dobrze że do pracy nie muszę iść a mała do przedszkola bo przy takim wietrze to aż strach z domu wychodzić żeby w głowę czymś nie dostać.