reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Witam,

&&&& dla wizytujących

dziewczyny myśleć pozytywnie , a czarne myśli sio :tak:

neta - mi często się robi słabo i brakuje tchu :-( a do tego plecy bolą :-(

olusia - gratuluje powrotu do normalnego odżywiania i udanej wizyty :tak:

reklama
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty:tak: !!

kifsi do normalnych posilkow to troszke jeszcze daleko, ale malymi kroczkami do przodu...;-)

neta a gdzie sie wybierasz?;-)

nadzieja witaj...:tak:

Kcikasy za dzisiejsze wizyty!!!

Ja chyba mam znowu atak kolki nerkowej. Wzielam nospe i chyba sie zwolnie do domu :/

Marela moj to jakis terminator. Ocean nawet w lecie lodowaty a on siedzi zadowolony,usta sine ale mowi ze mu goraco hahaha

Tabasia to zdrowka zycze !! lepiej idz do domku i kuruj sie !!... to skoro twoj syn daje rade i potem nie choruje.. moze ja tez powinnam sie zaprawic.. i moze wtedy mniej bym chorowa... hmm:confused:

oj dziewczyny, jak dzis mi sie nic nie chce :( bu lenia mam na maxa, a tu zaraz musze wychodzic z domu, odebrac corke, zawieźć ja do babci i sama do pracy do 20 :( czrno to widze, a jeszcze jutro na rano.
No i czeka mnie jeszcze pakowanie i przeprowadzka, ehhhh a pozniej moze jeszcze jedna w grudniu albo po nowym roku jak juz pojde na zwolnienie, chociaz bym nie chciala, no ale coz takie zycie.
Trzymajcie sie, fajnie ze wizyty si eudaja, po po dzisiejszym pobraniu krwi mala co nie zemdlalam :(

Hej dziewczyny, przegielam dzisiaj ze spaniem o 14.30 wstalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tabasia idz do domu odpoczywac, ale twoj synek to moze takim morsem zostanie co sie nawet w zimie kapia.

Karinka
no takie wiesci to potrafia zestresowac, ale trzeba byc dobrej mysli. Przykro mi z powodu twoich znajomych:-(

Neta mam nadzieje ze sie lepiej poczujesz i bedziesz mogla sie spokojnie pakowac:tak:

Kuklaki haha a wiesz ze nie pomyslalam ;) moze faktycznie cos w tym jest :)

Wiecie co? Wzielam nospe i troche mnie puscilo. Jestem na lunchu i chyba zostane do konca.

Kuklaki ja wstalam o 11:30... a poszlam po raz pierwszy spac o 23... :tak: wiec tez niezle... no ale jak ty w nocy nie spisz to potem w dzien... :tak:
Karinka a co sie stalo bo chyba nie doczytalam... :-(aaaa na pewno jest wszystko dobrze !!

reklama
Witam się i ja.
Ja też się boję o to że nie czuję jeszze ruchów dziecka. A mi już się rozpoczął 19 tydzień. Wkręcam sobie że cycki też mam małe a tu wizyta dopiero 12.11 :(

Do góry