reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Witam sie wieczora pora...
Tabasia i neta a o jakich orzechach mowicie?
Karina juz trzymam kciuki za twoja wizyte... na pewno jest wszystko dobrze
milia wiesz teraz ciut wiecej podrosly moje motylki bo nie jestem tylko na kaszkach, jadlam wiecej wiec pewnie efekt lepszy... ;-)
Tabasia i neta a o jakich orzechach mowicie?
Karina juz trzymam kciuki za twoja wizyte... na pewno jest wszystko dobrze
milia wiesz teraz ciut wiecej podrosly moje motylki bo nie jestem tylko na kaszkach, jadlam wiecej wiec pewnie efekt lepszy... ;-)
Hi laseczki :-) jutro do gina tylko nie wiem czy zrobi mi usg. Kopniaczków też, nie czuje, choć mam wrażenie, że ktoś tam pływa :-) Dziś cały dzień w biegu, troche za szofera robiłam i mieszkanie troche trzeba było ogarnąć. Teraz czas na relaks :-) do wanny i do wyrka.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Karinka, nie zamartwiaj się, na pewno wszystko jest dobrze :-)
Olusia, cieszę się, że możesz już więcej jeść, a drugie dania już też? :-)
Tabasia, jeśli mama nie ma alergii na orzeszki, może je jeść w ciąży: Jesteś w ciąży? Jedz orzechy - Dziecko
Olusia, cieszę się, że możesz już więcej jeść, a drugie dania już też? :-)
Tabasia, jeśli mama nie ma alergii na orzeszki, może je jeść w ciąży: Jesteś w ciąży? Jedz orzechy - Dziecko
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Milia powoli zaczynam cos jesc.. nie ze wszystko i w duzych ilosciach ale cos.. wczoraj zjadlam troszke kurczaka z ryzem i z kapustka zasmazana... bylo pyyyycha... wiec mysle ze powoli zaczne jesc juz w miare normalnie...:-)
Olusia super że możesz więcej jeść
Ja tez czasem czuje malucha czasem nie. Ale to normalne wiec nie chce sobie nic wkrecac
Lei jak zacznie siedzieć na żołądku albo masakrowac żebra to chyba zatesknisz za tym smyraniem po pęcherzu hehe
Ja mam wizytę we wtorek ale bez USG.. i do tego wizyta u ortopedy wiec zobaczymy co powie
Ja tez czasem czuje malucha czasem nie. Ale to normalne wiec nie chce sobie nic wkrecac
Lei jak zacznie siedzieć na żołądku albo masakrowac żebra to chyba zatesknisz za tym smyraniem po pęcherzu hehe
Ja mam wizytę we wtorek ale bez USG.. i do tego wizyta u ortopedy wiec zobaczymy co powie
reklama