reklama
Karina34
Fanka BB :)
Dobry
Doli dzieki
Marlea haha ja i tak pasemka blond mam lol ale macie racje ....
Neta super ze fikołki czułaś
Olusia wszystko ok jest , pare dni nie czułam dzidzi , ale wczoraj juz tak
Anulka , Wenqing bedzie dobrze
Ja zaraz ide na drenaż limfatyczny
Miłego dnia
Doli dzieki
Marlea haha ja i tak pasemka blond mam lol ale macie racje ....
Neta super ze fikołki czułaś
Olusia wszystko ok jest , pare dni nie czułam dzidzi , ale wczoraj juz tak
Anulka , Wenqing bedzie dobrze
Ja zaraz ide na drenaż limfatyczny
Miłego dnia
Milia powoli zaczynam cos jesc.. nie ze wszystko i w duzych ilosciach ale cos.. wczoraj zjadlam troszke kurczaka z ryzem i z kapustka zasmazana... bylo pyyyycha... wiec mysle ze powoli zaczne jesc juz w miare normalnie...:-)
Olusia, to krok w dobrym kierunku, oby tak dalej :-)
Karinka, no widzisz, nie ma się czym stresować :-) chociaż mnie też nerwy zjadają, szczególnie przed wizytami, bo poprzednim razem poszłam na kolejną wizytę radosna, nic nie przeczuwając, a też się dowiedziałam, że serce już nie bije.
Ja po tym sobotnim bulgotaniu na razie nic nie czuję, ale Neta uspokoiłaś mnie trochę, dzięki :-)
Marela, też ciągle macam cycki
Nadzieja, Ty też się przeprowadzasz? daleko?
byłam u dentysty i jestem umówiona na czw. bo mi się ząb ukruszył a poza tym mam dwa inne dosyc pilne :/ eh :/
Tabasia zdrowka!!!
nadzieja oj nie zazdroszczę, teraz odpoczynek i spokój wskazany a nie zawsze się da :/
Kuklaki jak można spać do 14?????????? cooo???????? jak ja śpie do 7 to jest święto! ale zasypiam o 21..
Anulka tylko spokojnie, bo zaraz wszystkie coś wynajdziemy :/ ja dziś liczyłam na jeden kopniak małego a tu nic :/
Tabasia zdrowka!!!
nadzieja oj nie zazdroszczę, teraz odpoczynek i spokój wskazany a nie zawsze się da :/
Kuklaki jak można spać do 14?????????? cooo???????? jak ja śpie do 7 to jest święto! ale zasypiam o 21..
Anulka tylko spokojnie, bo zaraz wszystkie coś wynajdziemy :/ ja dziś liczyłam na jeden kopniak małego a tu nic :/
dziewczyny, no co wy.... nie stresujcie się tak tymi ruchami. ja w pierwszej ciąży dopiero w 21-22 tygodniu poczułam pierwsze kopniaczki i to bardzo delikatne. może i wcześniej coś czułam ale nie wiedziałam że to to. nie ma żadnej reguły. jeszcze was tak skopią maluchy, że będziecie miały dość ;P
MisiaMonisia
Witajcie dziewczyny
Co prawda jestem "marcówką".....
Ale weszłam tu przypadkowo i przeczytałam że niektóre z Was nie czują jeszcze kopniaków....
Powiem szczerze ze ja w 18 tc czułam tylko bulgotanie po prawej stronie brzuszka. JAk leżałam na wznak i przyłożyłam sobie rękę to czuc było leciutkie ruchy.
Od tygodnia czuje mocniejsze kopniaki. Nie tylko z boku brzuszka ale przede wszystkim nad spojeniem łonowym. Widać jak brzusio podskakuje :-)
Także spokojnie Kochane. Jedne czują ruchy wcześniej, inne później .
Powiem jeszcze że jak nie czułam jeszcze ruchów, a chciałam sprawdzic czy z Maluszkiem wszystko ok....to przykładałam sobie stetoskop do brzuszka ;-) Ten dźwięk pochodzący z środka mnie uspokajał.
Stetoskop wziełam od starego ciśnieniomierza ;-)
Powodzenia kwietnióweczki.. Duzo zdrówka dla Was i Maluszków
Co prawda jestem "marcówką".....
Ale weszłam tu przypadkowo i przeczytałam że niektóre z Was nie czują jeszcze kopniaków....
Powiem szczerze ze ja w 18 tc czułam tylko bulgotanie po prawej stronie brzuszka. JAk leżałam na wznak i przyłożyłam sobie rękę to czuc było leciutkie ruchy.
Od tygodnia czuje mocniejsze kopniaki. Nie tylko z boku brzuszka ale przede wszystkim nad spojeniem łonowym. Widać jak brzusio podskakuje :-)
Także spokojnie Kochane. Jedne czują ruchy wcześniej, inne później .
Powiem jeszcze że jak nie czułam jeszcze ruchów, a chciałam sprawdzic czy z Maluszkiem wszystko ok....to przykładałam sobie stetoskop do brzuszka ;-) Ten dźwięk pochodzący z środka mnie uspokajał.
Stetoskop wziełam od starego ciśnieniomierza ;-)
Powodzenia kwietnióweczki.. Duzo zdrówka dla Was i Maluszków
Wiecie co to teraz się zdenerwowałam. Ja myślałam że już nie może się zdarzyć że tak porostu serduszko przestaje bić. Ja chyba.Zeswiruje przez tę ciążę. Przypomniałam sobie, co czułam w poprzedniej i że ten czas ciąży to wcale nie jest taki cudny. Najpiękniejszy jest finał ale tę 9 m-cy to ciągły strach. A im dalej tym gorzej bo choć czuć ruchu i to tę fajne chwilę to jest obawą. Ja mam jutro wizytę. Mam nadzieję że będzie dobrze. Staram się o dzidziusiu nie myśleć ale są chwilę że nie czuję się jak w ciąży taką jakąś pustkę. nie nakrecam się ale mam obawy.
Karina34
Milia tak to jest jesli sie poniosło stratę dziecka lub przeszło szok po narodzinach ... Tylko wtedy tak naprawdę mozna zrozumieć te obawy ...
Przykro mi z powodu Twojego Aniołka
Misia dzieki
Asiu my wszystkie mamy obawy ... , ale to dobrze że mamy , gorzej było gdyby to było obojętne ...
Drenaż rewelacyjny
Odrazu siku musiałam hehe
Przykro mi z powodu Twojego Aniołka
Misia dzieki
Asiu my wszystkie mamy obawy ... , ale to dobrze że mamy , gorzej było gdyby to było obojętne ...
Drenaż rewelacyjny
Odrazu siku musiałam hehe
reklama