reklama
Karina34
Fanka BB :)
Lei - ja jestem sama w szoku co wydałam w ostatnich 2 tyg.. , a to tylko farby i meble do jednego pokoju ..., a tu wszystkie oszczędności poszły. A co za biznesik chcesz robic?
Doli- 12 metrów tylko dla dzieci? No dom to zawsze wydatki, ale tez jest sie na swoim to jest dobre , no i ze duzo miejsca, czego najwiecej potrzebujemy- bo Emily ma tyle sprzętu rehabilicyjnego ze nie wiem gdzie to stawiać.
Ja chce znać płeć dziecka mimo to - nie wytrzymalabym w niewiedzy hehe
Doli- 12 metrów tylko dla dzieci? No dom to zawsze wydatki, ale tez jest sie na swoim to jest dobre , no i ze duzo miejsca, czego najwiecej potrzebujemy- bo Emily ma tyle sprzętu rehabilicyjnego ze nie wiem gdzie to stawiać.
Ja chce znać płeć dziecka mimo to - nie wytrzymalabym w niewiedzy hehe
joanna84-84
Angelika witaj na forum :-)
Tabasia gratuluję serduszka:-)
Co do płci, to będę chciała poznać, ale na pewno nie uwierzę na 100%, w końcu już jedną pomyłkę miałam ;-)
Tabasia gratuluję serduszka:-)
Co do płci, to będę chciała poznać, ale na pewno nie uwierzę na 100%, w końcu już jedną pomyłkę miałam ;-)
Ramailuja
Aktywna w BB
Ja pisałam to ze względu na czekanie z malowaniem pokoju dzieciRama no to niezła wtopa z płcią!! ale szok jak za dawnych czasów ;-) wiesz raczej chodzi mi o kwestię imion, ubranek itp ;-) najwyżej syn będzie w różowych śpiochach chodził albo córa w niebieskich z autami ;-)
Ubranka to faktycznie nie problem, bo nawet, gdy moja córa była w różowym kombinezonku, została wzięta za chłopca
Znam te uczucieA moj maz mnie namawia zeby nie znać płci...ale ja nie dam rady ciuszki po córce mam jakieś niebieskie i szare teza ale nie chodzi o to...ja jakoś czuje, ze muszę wiedzieć
Chociaż nie uwierzę na 100%, to i tak chcę wiedzieć
WitamWitam Kwietnióweczki
Ja również dołączam do grona kwietniówek. Termin według mnie to 22 kwiecień. W przyszłym tyg wybieram się do gin mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Musi być wszystko ok i będzie, bo dlaczegóż by nie?
cześć dziewczyny :-)
i ja zaliczam się na kwiecień ;-) wg om i wg usg termin wychodzi mi na 06.04 potwierdzone testem, usg, no i w środę zobaczyliśmy maleńkie serduszko :-)
mamy już małą Basię z 06.07.2013 czekamy na rodzeństwo, chociaż jeszcze ze strachem, po pierwszej stracie...
i ja zaliczam się na kwiecień ;-) wg om i wg usg termin wychodzi mi na 06.04 potwierdzone testem, usg, no i w środę zobaczyliśmy maleńkie serduszko :-)
mamy już małą Basię z 06.07.2013 czekamy na rodzeństwo, chociaż jeszcze ze strachem, po pierwszej stracie...
reklama
Anulka90
witam nowe dziewczyny
Czytam wszystkie wasze posty ale nie ma za bardzo czasu pisać bo przygotowania do ślubu coraz bardziej napięte. Zostało 7 dni
Czytam wszystkie wasze posty ale nie ma za bardzo czasu pisać bo przygotowania do ślubu coraz bardziej napięte. Zostało 7 dni