reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Karina przejdziemy przez to razem ;-)

myślę, że będziesz mogła liczyć na nasze wsparcie ( sorki dziewczyny, że wypowiadam się za Was ale chyba mam racje? :-) )

ja cały czas myślę, czy nie przyspieszyć mojej wizyty.... ale realnie to brak mi dogodnego terminu, bo musiałabym wlec dziecko do lekarza ze sobą..

reklama
Plamienie i bóle podbrzusza mam nadal. Muszę poczekać do jutra z wizytą, ale co lekarz może zrobić?
Moja ginka pewnie stwierdzi, że to po prostu okres mi się zaczął, bo dla niej to za wcześnie było stwierdzić cokolwiek :(
Dla niej cykl 37-dniowy to pewnie normalka i nie wierzy mi w mój skok temperatury 23.07 :(

Ja nigdy wcześniej nie miałam plamień w ciążach.
Jako bardziej doświadczone w temacie, powiedzcie mi, co lekarz może zrobić?

Coś przepisze? Każe leżeć?

Tylko ja mam mnóstwo spraw do załatwienia i leżeć nie mam jak... Do tego dwójka dzieci, którymi muszę się zająć.

Moi rodzice nic nie wiedzą i na razie nie mogę im powiedzieć :(

Duphaston biorę i teraz jeszcze No-spę. Chyba zaraz wezmę dwie kolejne tabletki tego drugiego leku...

Czy jest sens iść jutro do ginki, która pewnie stwierdzi, że to po prostu zwykły okres?

Rama sens jest zrobić bete i wtedy będziesz wiedzieć, a co do plamien to ja nic nie dostalam, ale wiem, że nieraz przepisywane są odpowiednie tabletki no i spokój/leżenie...

Najlepiej jak zrobisz bete duphaston jest to progesteton że jak jesteś w ciąży to ja podtrzymuje a jeśli nie to wywoluje okres. Okres mógł ci się zatrzymać przez stres a jego napewno nie masz mało a według twoich obliczeń to w którym tygodniu byś była. Ale głowa do góry trzeba być dobrej myśli TrZymam kciuki

witam kolejne nowe forumki

tabasia gratuluje serduszka ktorego terminu porodu bedziesz sie trzymac ?
ja w czwartek kolejne usg mam nadzieje ze tym razem wszystko bedzie pieknie juz widac :)

rama mysle ze beta powinna ci wszystko wyjasnic, masz leki odpowiednie powinnas duzo lezec , czy jak by;as u gina to mialas robione usg ?

karina mam nadzieje ze wszystko ok

No jak podejrzewalam - pecherz przeziebiony.., i mam tez bakteryjna infekcje w pochwie... Dostałam lekarstwa. Dzidzie widziałam:-) serduszka jeszcze nie było widac, lekarka mówiła ze za wcześnie ...
Oto moja dzidziula : ImageUploadedByForum BabyBoom1408267247.372336.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1408267247.372336.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1408267247.372336.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Do góry