marela
Podwójna marcóweczka ;)
Renatka - on to kocha ciagle tylko kiedy cos upieczemy?, tato kiedy pizze robimy ? , gra na kompie w gotowanie z Sarą
- to taka moja coreczka
)))
a robilas jej badania na robaki, moj straszny niejadek , ale ciagnie do slodyczy , musze strasznie ograniczac i mielismy juz problem z robakami i lamblie i glista. Jestem przewrazliwiona na tym punkcie ze szok. Po tych lambliach musialam zrobic generalne porzadki w domu- wszystkie zabawki co sie dalo wyparzyc, dywany itp, klamki, ogolnie wszystko. Wyobraz sobie mega zestaw klockow lego duplo i zwyklych, klocek po klocku do wody , wyciaganie sitkiem suszenie. Gier roznych mamy chyba z 50- ogolnie moje dziecko ma wiecej zabawek niz w przedszkolu. prawie 2 tyg M z dzieckiem u tesciow a ja sprzatanie ;/ Teraz robie mu co 3 -4 msc bandania. Tylko przy takich badaniach trzeba znalezc dobre laboratororium bo np nam w luxmedzie nic nie wyszlo a w szpitalu tak;/ .
Fajne to spodnie![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Tez lubie pomodorowa
to ja pokusze kwasną szczawiową któa moglabym jesc i jesc
Ja gole sie min raz w tyg - bo syn na basen i nieraz musze wejsc ( nie wiem kiedy -wiec wole byc przygotowana
) - ogolnie robilam sobie laser przed ciaza na pachy chyba 5 czy 6 zabiegow i bikini 3 albo 4 - ale niestety myslalam ze bedzie zero klakow to rosna ;/ choc narazie mniej. bo kiedys to jak małpa obrastalam. ale nie odpuszcze po sprobuje jeszcze raz. A nie wydaje sie Wam ze w ciazy jakos ich mniej? bo na nogach nic nie mialam i jakos wolniej rosna - albo juz sobie wmawiam
)),
a robilas jej badania na robaki, moj straszny niejadek , ale ciagnie do slodyczy , musze strasznie ograniczac i mielismy juz problem z robakami i lamblie i glista. Jestem przewrazliwiona na tym punkcie ze szok. Po tych lambliach musialam zrobic generalne porzadki w domu- wszystkie zabawki co sie dalo wyparzyc, dywany itp, klamki, ogolnie wszystko. Wyobraz sobie mega zestaw klockow lego duplo i zwyklych, klocek po klocku do wody , wyciaganie sitkiem suszenie. Gier roznych mamy chyba z 50- ogolnie moje dziecko ma wiecej zabawek niz w przedszkolu. prawie 2 tyg M z dzieckiem u tesciow a ja sprzatanie ;/ Teraz robie mu co 3 -4 msc bandania. Tylko przy takich badaniach trzeba znalezc dobre laboratororium bo np nam w luxmedzie nic nie wyszlo a w szpitalu tak;/ .
Fajne to spodnie
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Tez lubie pomodorowa
Ja gole sie min raz w tyg - bo syn na basen i nieraz musze wejsc ( nie wiem kiedy -wiec wole byc przygotowana
Ostatnia edycja: