reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Renatka - on to kocha ciagle tylko kiedy cos upieczemy?, tato kiedy pizze robimy ? , gra na kompie w gotowanie z Sarą ;) - to taka moja coreczka ;))))
a robilas jej badania na robaki, moj straszny niejadek , ale ciagnie do slodyczy , musze strasznie ograniczac i mielismy juz problem z robakami i lamblie i glista. Jestem przewrazliwiona na tym punkcie ze szok. Po tych lambliach musialam zrobic generalne porzadki w domu- wszystkie zabawki co sie dalo wyparzyc, dywany itp, klamki, ogolnie wszystko. Wyobraz sobie mega zestaw klockow lego duplo i zwyklych, klocek po klocku do wody , wyciaganie sitkiem suszenie. Gier roznych mamy chyba z 50- ogolnie moje dziecko ma wiecej zabawek niz w przedszkolu. prawie 2 tyg M z dzieckiem u tesciow a ja sprzatanie ;/ Teraz robie mu co 3 -4 msc bandania. Tylko przy takich badaniach trzeba znalezc dobre laboratororium bo np nam w luxmedzie nic nie wyszlo a w szpitalu tak;/ .

Fajne to spodnie :tak:

Tez lubie pomodorowa ;) to ja pokusze kwasną szczawiową któa moglabym jesc i jesc ;)

Ja gole sie min raz w tyg - bo syn na basen i nieraz musze wejsc ( nie wiem kiedy -wiec wole byc przygotowana;) ) - ogolnie robilam sobie laser przed ciaza na pachy chyba 5 czy 6 zabiegow i bikini 3 albo 4 - ale niestety myslalam ze bedzie zero klakow to rosna ;/ choc narazie mniej. bo kiedys to jak małpa obrastalam. ale nie odpuszcze po sprobuje jeszcze raz. A nie wydaje sie Wam ze w ciazy jakos ich mniej? bo na nogach nic nie mialam i jakos wolniej rosna - albo juz sobie wmawiam ;))),

Ostatnia edycja:
reklama
Renatka super te spodnie! Ide jutro do HM :-D

Kurcze Twoja mała to extremalny niejadek! Zeby nawet słodycze nie smakowały!? Koniecznie do lekarza, moze faktycznie jakieś robaki czy cos...

Marela to super, będzie masterchef junior!

Ahh jaka głodna jestem! ;-)

Ja tez robiłam bikini i pachy i przy pierwszej ciazy zaczęły odrastać, nie zdążyłam sie za nie zabrać bo znow byłam w ciazy ;) Mi wiecej włosów rośnie, na głowie tez i szybciej!

Ostatnia edycja:
Mi owłosienie lekko wyhamowało teraz,
ale przed pierwszą ciążą też laserem robiłam, było nieźle, ale w ciąży obrosłam znów (hormony), dlatego po drugiej ciąży biorę się za siebie (nie planuję więcej dzieci).

Tych niestety nie było, a podobno są fajne (koleżanka ma):
Product Detail | H&M PL

No i bluzeczki jakieś by się przydały:
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL

:)

Majka robaków raczej nie ma, bo by się budziła ok. 5 rano jakby wyłaziły, albo by miała odruch wymiotny, a nigdy nie wymiotowała.

Do tego by była nerwowa, by się drapała, a tego nie ma.

Raz miała badania na owsiki, jak w żłobku były (w lipcu) ale nic nie wyszło z badań.

:/

Lekarka powiedziała, że "taki jej urok" ... ale chyba nie wie, co mówi. Ona nic jeść nie chce, ziemniaka nie, kluski nie, makaron nie, pyzy nie, zupy nie, jedynie suchy kotlet przejdzie ...
:/

Renatka moj mial i zadnych z tych objawow nie mial. Spal ladnie min do 8. O drapaniu nie bylo mowy . Tylko nie chcial jesc. Te objawy to moze przy owsikach ale tych innych to raczej nie. No ale jak czujesz ze to nie to to raczej masz racje. Matka zawsze wyczuje ;)

Renata a ona ta ciągle czy ma fazy na jedzenie/niejedzenie? Bo moja 2 tyg nie je nic a potem 3 dni wciąga wszystko jak leci i nie ważne ze są to żelki przegryzane kabanosem. Generalnie moja to taki mikrojadek ale za to makropijak. Panie z zlobka mówią ze dziecka które pochlania takie ilości plynow to jeszcze nie miały. A i badania ma idealne.

Bleeee u mnie byla szynka pieczona z sosem śliwkowym. Sos,super ale to mięso jest feeee.
Jadę na szkolenie na 3 dni i musze zadzwonic i menu wegetariańskie zamówić...

reklama
Dzień dobry.nie. nadrobie całego dnia,nie ma szans ;)

Widziałam ze o h&m pisalyscie,wczoraj byłam właśnie w hm oglądać ciuszki, niech juz mi powiedzą ta plec to znaczne kupować no i strwierdzilan ze jak bedzie dziewucha to zbankrutuje!!!!!!:szok:

A mnie pomału znowu głową zaczyna bolec

Do góry