reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dobry:)

Ja dopiero wstałam lol
Przykro mi ze sie tak źle czujecie i wpadacie w depresje :(
Trzeba myslec pozytywnie :)
Po ciazy zabierzemy sie za nasze brzuszki i tyłki lol

Miłego dnia :)

reklama
dygotkaa wiesz od 2 dni zazywam znow czopki, nie mam wyjscia...:-( ale licze ze mi przejdzie.. przez jakis czas bylo w miare spokoj a teraz znow wrocilo jak bumerang.. chociaz dzis czuje sie nawet ok...i zjadlam lekkie sniadanie...

Marela ja mam wzrostu 1.62... moja waga startowa to 58kg.. spadlam 4 kg i teraz nadrobilam prawie 3 kg.. czyli mam 57... chyba kaszki powoduja ze powoli tyje... i zupy ktore jem.. ;-)

Ostatnia edycja:
Ja dziczyznę tez uwielbiam! Zdrowe mięsko! Miałam chłopaka myśliwego to jego mama tylko dziczyznę robiła, dzika, sarninę itd na rozne sposoby, pieczone, gulasze, kotlety, tatara mniaam! Przez niego zaczęłam mięso znow jesc bo byłam wegetarianka od dwóch lat jak sie poznaliśmy :-D

Hej laski
zajety weekend widze bo wczoraj to tu prawie nikogo nie bylo.

Ja to siedze juz ponad 2 tygodnie w domu nie robiac prawie nic, tylko raz z domu wyszlam do lekarza wiec nia marudzic mi tu, brwi zarosniete nogi tez a moje stroje to pizama i dres. Poszlabym sobie po sklepach pochodzic z dziecinnymi rzeczami no ale nic, siedze. :wściekła/y:

Mdlosci mam nadzieje w koncu wam przejda.:tak:

hej

byłam dziś na zakupach, kupiłam spodnie, bluzke, koszulke do spania bo gatki cisną :-D i stanik :-Dtylko nie mam owagi metek odciać bo boje sie, że coś nie tak :p poczekam do wtorku do wizyty:sorry2::sorry2:

wszystko jest TAK !!! A nie nie tak !!!

Ja dziś w H&M mierzyłam fajne czarne spodnie, niby cienkie, ale ciepłe, w sensie cieńsze niż jeansy, no i przede wszystkim wygodne :)
Kosztowały 129 zł., odłożyłam do jutra, to sobie zrobię subskrypcję na ich stronie i dostanę 25% rabatu :)
hi hi ja to zawsze kombinuję, co by trochę taniej kupić... :)

Zawsze byłam zakupoholiczką, ale się wyleczyłam naturalnie (brak kasy dupkę ścisnął, a że Marek kasy nie przynosi to w ogóle ciężko mi utrzymać wszystko samej).

A dla chłopca kupię: 7-miopak body z dł. rękawem, 7-pak z krótkim, jakieś skarpetki, i będzie śmigał :) hehe
przynajmniej zaoszczędzę na różu, cętkach i falbankach, bo to mnie zawsze rozczula :)

To znaczy zakupy dla chłopca to ja planuję w odległej przyszłości, nie teraz !!!

Dziewczyny tak bardzo mi przykro ze nie mozecie sie w pelni cieszyc stanem ciazy, ze te hormony tak pracuja, ze jestescie smutne, zle sie czujecie :-( mam nadzieje ze Wam to minie!

Kobiety to w ogóle takie dziwne zakompleksione istoty. Ja przed ciążą ważyłam 54 kg przy wzroście 165. I mialam naprawde duze kompleksy - nie chodzilam w spodnicach, krótkich spodenkach i obcislych spodniach. Bardzo chcialam wazyc 50kg. A pewnie za parę lat bede zalowala ze jak bylam mloda to wstydzilam się ciała :/ Dziewczyny to zawsze sobie coś wymyślą

Renatka, ja tez zawsze poluje na rozne kupony :-) to piszesz, ze trzeba subskrybowac newsletter i jest 25% znizki?

Ostatnia edycja:
Kobiety to w ogóle takie dziwne zakompleksione istoty. Ja przed ciążą ważyłam 54 kg przy wzroście 165. I mialam naprawde duze kompleksy - nie chodzilam w spodnicach, krótkich spodenkach i obcislych spodniach. Bardzo chcialam wazyc 50kg. A pewnie za parę lat bede zalowala ze jak bylam mloda to wstydzilam się ciała :/ Dziewczyny to zawsze sobie coś wymyślą

Renatka, ja tez zawsze poluje na rozne kupony :-) to piszesz, ze trzeba subskrybowac newsletter i jest 25% znizki?

oj, ja jak ważyłam 51 kg to płakałam i nie chciałam kostiumu na wakacjach założyć, jak teraz patrzę na te swoje zdjęcia to płakać mi się chce jaka laska byłam, a zakompleksiona !!! A teraz celulit na d... i udach :(
Wtedy skóra gładka, opalona, ale jęczenie, że źle wyglądam... no jak można źle wyglądać ważąc 51 kg i mierząc 165 cm??
:/
ehhh....

Tak, wystarczy się zalogować na stronie H&M i zamówić newsletter i wydrukować kupon na 25 % , niestety dotyczy on tylko jednego produktu, ale możesz zarejestrować kilka maili i wydrukować kilka kuponów :)

Bobasa następnego będę chciała, już to wiem :p. Planujemy jedno po drugim, żeby już później do pieluch nie wracać. Dwójka dzieci to nasz cel ;-).
ja też chciałam jedno po drugim, ale ciężko było psychicznie niestety... wcześniej potrafiłam się wysypiać do 10-11, a jak się Majka urodziła to pobudki były co godzinę !!! Ciągle płakała, jeść nie chciała, kolek niby nie miała, ale nerwowa ciągle była :(
chciałam drugie po roku, ale nie mogliśmy jakoś zaskoczyć, dopiero teraz się udało. Ale w sumie to się cieszę, że taki odstęp, to Majka już coś pomoże przy małym :)

reklama
Olusia spodnie, bluzle, stanik :-p pojechałam jeszcze dziś do galerii bo było usg4d za darmo ale jak zobaczyłam długa kolejkę i okazało się, że to do listy rezerwowej to se poszłam hahaha

Karina hej :-)

Kuklaki a Ty co ? praca? chora? :p ogól nogi dla samej siebie! :p

Renatka krzycz na mnie!! :-D dawaj! :-Dserio,potrzebuje takich kopniaków jak zaczynam chrzanić :-D tez w h&m kupiłam! na karfte maestro jest jeszcze 20% zniżki i miałam jeszcze kupon na 100zł ;D

Do góry