reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Ja tez wariuje z zakupami , ale zawsze dla innych a nie dla siebie ...
Najwiecej to Emily dostaje :)
Robię zapiekankę bolgnese z makaronem :) , ktos ma ochotę? Bo ba 2-3 dni styknie lol ImageUploadedByForum BabyBoom1414334912.923359.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1414334912.923359.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1414334912.923359.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Doli to fajne zakupy sobie zrobilas.. ja sobie obiecuje ze pojde na zakupy i jak dotad nie bylam..;-) ale trzeba sie w koncu zmobilizowac...

Karina ja mam ochote... no ladnie tego narobilas... pyyychotka...;-)

Karina u mnie już też w piekarniku się robi mniam, mniam na kolackje będzie :D

Olusia musiałam kupic bo pomimo braku kg na + to sie nie mieszcze, cycki mi wypływają a brzuchol ciśnie , w h&m fajne sa te staniki bez drutów itp. super serio :-)

tylko ja odwagi nie mam metek odciąć hahahahahahaha serio, dalej leży wszystko z metkami :-D

Kuklaki ja gole ostatnio tylko na gina a że byłam ponad 2 tyg temu hahahahaha mam busz a nie las :-D we wtorek wizyta u pana grzebacza-kreta to się wypieknić trzeba

U nas w H&M to jak coś fajnego i w większym rozmiarze to od razu wykupione. Ja spodnie to w C&A kupuję ciążowe i mi akurat pasują.

Na szczęście mam po Antku ciuchy ciążowe i nie musze jakoś dużo dokupić jedynie jakieś dżinsy jeszcze bo mam tylko jedne.

Co do staników z hm to uważajcie, ja kupiłam taki bez fiszbin ale z cienka gąbka na cyckach, taki do karmienia i był tragiczny. On ma z boku takie szycia wzmocnienia jakby i to sie zgina i wpija w ciało...tragedia!! Szkoda kasy!

Ja tez musze kupić leginsy jakieś bo jeansów nie lubię chyba, ze rurki i z miękkiego jeansu.

Bylysmy w szpitalu, jutro juz zabieram meza do domu :-D tesknimy juz za nim a on za mala strasznie!

Wysprzatalam chatę resztkami sił tylko musze odkurzyć zaraz i chyba juz jutro z rana umyje podłogi. Padam na buzie...jeszcze ostatnie pranie sie kręci, pościel zmieniłam, wszystko gotowe na przyjazd pacjenta. Tylko jeszcze jutro pomidorowa zrobic bo sobie zamówił :-D

Ogolnie szybko sie mecze i juz ciezko mi sie oddycha...czuje sie na maxa ciężarna :-D

Napisalam post i wcielo.......:wściekła/y:
Karina ja chetna ;) nigdy nie robilam zapiekanek. Raz M robil lasagne a ja jakos omijam zapiekanki , chyba musze cos wyprobowac. Właśnie mysle co jutro na obiad zrobic bo musze wyskoczyc na szybkie zakupy z samego rana , potem juz bede uziemiona.

Chlopaki wczoraj wysprzatali a bardziej przebrali zabawki a dzis 2 polki mlodego ciuchow. Zabawa w sklep była ale juz mu wspolczulam bo tyle mierzenia. 2 wielkie reklamowki spakowane. Zostaly jeszcze 2 polki ciuchow ;). Moj syn ma wiecej niz ja i tak chodzi tylko w 1/4 . Teraz musze ja przebrac swoje . Jak milo - tyle miejsca w szafie.

Jutro caly dzien z synkiem siedzimy bo na antybiotyku i nie idzie do przedszkola. Choc nie widzac po nim tej choroby. No ale zaczelam dawac to musi dobrac, No i chyba upieczemy jakies kruche ciasteczka bo inaczej to sie wynudzimy - a tak to zajecie bedzie mial ;) Lubi piec wiec chetnie mi pomoze a wykraiwanie to juz jego działka ;)

reklama
Super marela, że synek pomaga :) i się nie nudzi przy tym.
Ja też muszę zabawki i ciuchy Majki przebrać, bo widzę, że część spodni za krótkie już ma :/
bo w pasie to dobre są nawet te na 9-12 miesięcy !!!
A ona ma 3 lata skończone !!!
Ja chyba z nią do lekarza pójdę, dziś zjadła ćwiartkę jabłka, polizała lizaka, ale stwierdziła, że nie dobry !
jedną kostkę czekolady, ale stwierdziła, ze nie dobra i całą wyrzuciła do kosza :) haha, a to była czekolada taty, z nadzieniem malinowym :)
następnie 5 kubków soku pomarańczowego, i garść suchych kulek Nesquik.
:/
miałam zamrożone pierogi od mamy, to nie ruszyła żadnego, krzycząc BLEEEEEE !!!
oraz pyzy z mięskiem, BLEEEEE !!!!
banana wzięła sobie na kolację i po jednym kęsie stwierdziła BLEEEEEE !!!!

To raczej normalne nie jest :/

Ja tez musze kupić leginsy jakieś bo jeansów nie lubię chyba, ze rurki i z miękkiego jeansu.

w H&M mierzyłam szare legginsy, mega wygodne, ale kurde grubo w nich wyglądałam :(
buuu

oo, pomidorowa, to chyba się wproszę :)

i zdrówka dla Pacjenta :)

U nas w H&M to jak coś fajnego i w większym rozmiarze to od razu wykupione. Ja spodnie to w C&A kupuję ciążowe i mi akurat pasują.

Na szczęście mam po Antku ciuchy ciążowe i nie musze jakoś dużo dokupić jedynie jakieś dżinsy jeszcze bo mam tylko jedne.

ja może jutro nawiedzę C&A, jakoś w tych najbliżej mnie centrach handlowych tego sklepu nie ma :/

Ja z poprzedniej ciąży też mam, ale ... 3 pary spodni lnianych !!!
To chyba w maju je będę nosić ;) he he
jeansy mam jedne, ale jeszcze za duże :)
a drugie mają za szerokie nogawki, a ja lubię rurki...
resztę sprzedałam zaraz po ciąży :/

Kuklaki ja gole ostatnio tylko na gina a że byłam ponad 2 tyg temu hahahahaha mam busz a nie las :-D we wtorek wizyta u pana grzebacza-kreta to się wypieknić trzeba
hehe, ja też tylko dla gina się teraz golę :)
co za los :)

Karina, nie kuś zapiekanką, bo Cię odwiedzę :)
mniam !!!

tez w h&m kupiłam! na karfte maestro jest jeszcze 20% zniżki i miałam jeszcze kupon na 100zł ;D
jak to na kartę maestro - 20 % ? ale w Polsce ? Przy kasie dają ten rabat czy za miesiąc na wyciągu z karty dopiero będzie rabat ?
A kupon gdzie można zdobyć ?
Ja tu lubię strasznie coś taniej znaleźć :)
A spodnie takie wybrałam:
Product Detail | H&M PL
ale odłożyłam do jutra :)

Ja na kolację jem chipsy paprykowe, o zgrozo !

Ostatnia edycja:
Do góry