Karina34
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez musze kupić leginsy jakieś bo jeansów nie lubię chyba, ze rurki i z miękkiego jeansu.
U nas w H&M to jak coś fajnego i w większym rozmiarze to od razu wykupione. Ja spodnie to w C&A kupuję ciążowe i mi akurat pasują.
Na szczęście mam po Antku ciuchy ciążowe i nie musze jakoś dużo dokupić jedynie jakieś dżinsy jeszcze bo mam tylko jedne.
hehe, ja też tylko dla gina się teraz golęKuklaki ja gole ostatnio tylko na gina a że byłam ponad 2 tyg temu hahahahaha mam busz a nie laswe wtorek wizyta u pana grzebacza-kreta to się wypieknić trzeba
jak to na kartę maestro - 20 % ? ale w Polsce ? Przy kasie dają ten rabat czy za miesiąc na wyciągu z karty dopiero będzie rabat ?tez w h&m kupiłam! na karfte maestro jest jeszcze 20% zniżki i miałam jeszcze kupon na 100zł ;D