reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
hej,

to cud ale po 1 tabletce antybiotyku czuje się rewelacyjnie :szok: działa to świństwo!

Wlazlam na wagę a tamznowu kg minus. Wiem, niby fajnie, ale w sumie nie wiem czy fajnie jak na 15sty tydzień, bo w 1 ciąży miałam juz z 3 kg na plusie, tak wiec mąż o 8smej śmigał do cukierni po ciastka....
Przepisałam się na innego gina ( Szaj do Franczaka idę ) na wtorek i mam nadzieje, zobaczyć dzidziola!!!

Karina ja tam nie patrzę na sny nawet, nie wierzę w to

Renatka ze stanikiem, ale sobie piersiątka docisnełam do siebie i az rów się zrobił :-D

Jaga nieźle hahahahaha pewnie jakaś ciotka zwariowana liczyła na dziewczynke :D a oliwki chyba nie da się sprać :/ nam bambino brudziła okropnie, ale jak się wyprało na 2 dzień to schodziło

Myla i jak syn ?? ale masz sny hahahahahahaahhahaha leże ze śmiechu :p

neta to można zamowienia do Was składać????? :-D

wenqing ja to czekam, aż mały do p-kola wróci i wtedy pojade do sklepów bo tak to nie mam jak :/

Margomari hej

Joanna to nieźle hahaha ja wydałam wszystko do konca w tym roku na wiosnę, łącznie z wózkami, łożeczkami itp. a tu zmiana decyzji i kolejna dzidzia :-D

a ja sie cieszę na kupowanie ubranek :D wynajduje uzywki w sh i na allegro w dobrych cenach jak nówki :-) też nie liczę na to, że coś dostanę, mam nadzieje, że nie przywalą mi jak przy 1 dziecku - 6 kocyków :cool: no tak... napewno sie przydadzą :-D

Jak nuda to czas się dłuży :-(
Ale
te zmiany to tak na stałe będziesz miec? to kto w piątek bedzie z małą?

Narazie na stałe ..., Teściowa jak zawsze :-) mam wspaniałą. Teściową .. Mieszka z nami. My na górze a ona na dole z Emily...

Lei to widze ze Ty tez masz pokręcone sny lol

Myla Ty tez super sen miałaś :) lol

Kuklaki i Ty tez ? Lol haha co za sny ..

Masakra jakas lol

Vesunna :) jak bedziesz miala dziewczynkę to wyślę Tobie bonusa gratis :) ..ale musi byc dziewczynka hehe

Ide spac :)

Tez miałam dzjsjanw głupi sen :D śniło mi się ze ja już byłam w zaawansowanej ciąży i miałam niedługo radzić i tu ni stad ni z owad zaczęła rodzic moja kuzynka która nawet nie jest w ciąży :D i rodziła na dworze, jakiś szpital polowy, cala rodzina była przy jej porodzie a wokół nas jakieś samochody, uzbrojeni faceci :D ona miała jakiś dziwny zniekształcony brzuch i sobie rodzi i rodzi, miejsce gdzie rodziła była ogrodzone niskim plotkiem i nagle podjechaly jakieś samochody z uzbrojonymi mężczyznami i zaczęło strzelać :D ona dalej rodziła a ja się schowałam za samochód z jakimś przystojniakiem i on wybijał tych złych a ja biedna nie wiedziałam co robić..i w końcu tamci którzy zdołali przeżyć uciekli a ja patrzę a ten przystojniak co mnie tak bronił kulkę dostał w cudowną klate !:D krzycze żeby go ktoś ratował to go zabrali na noszach a w tym momencie moja kuzynka urodziła córkę :D i nagle cała akcja przeniosła się do mieszkania gdzie siedzielismy z całą moja rodzina i M. A co się stało z moim przystojnym obrońcą nie wiem...:( :p

Cześć kobitki
Masakra ale macie sny. Mi po wczorajszym skakaniu z bliźniakami po dachach nic sie tej nocy nie snilo:-)
Ja jak poszlam rodzic pierwszego to w domu doslownie nie mialam nic. Jak wrocilam z nim po 16 dniach ze szpitala nie molam szafki domknac:-) Do dzisiaj mam jednego pajacyka i jedne śpioszki ktorych nikomu nie oddam. Potem Wam wkleje fotki. Maja 15 lat i dla mnie sa jak jakas relikwia

Myla "uwielbiam" takie choroba, gorączka niby kaszel a energii wpizdu, mam to już 2 tydzien i jobla dostaje :no::wściekła/y:

Pat wtf jakie sny!! co Ty oglądasz przed spaniem ? :D

kajka hej :-)

reklama
Narazie na stałe ..., Teściowa jak zawsze :-) mam wspaniałą. Teściową .. Mieszka z nami. My na górze a ona na dole z Emily...

Lei to widze ze Ty tez masz pokręcone sny lol

Myla Ty tez super sen miałaś :) lol

Kuklaki i Ty tez ? Lol haha co za sny ..

Masakra jakas lol

Vesunna :) jak bedziesz miala dziewczynkę to wyślę Tobie bonusa gratis :) ..ale musi byc dziewczynka hehe

Ide spac :)

Kochana jestes! Oby sie udalo, niestety ja przeczuwam chlopaka. Wszystko okaze sie 4 listopada. Rowno za 2 tyg :-)

Do góry