reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Olusia ja zamawiam nieraz po dwa rozmiary z każdej rzeczy co pasuje zostawiam co nie odsyłam ... U nas to nic nie kosztuje :)
Co do Twojego jedzenia to jestes szalona lol haha za Chiny bym tego nie zjadła lol

Anulka mam nadzieje ze juz Tobie lepiej ...

Szaj 144/75 jeszcze nie jest tragiczne .., moj gin przy tych wartościach mi nie kazał tabletek brać ( w poprzedniej ciazy tez nie)

Gemma witaj :)
Przykro mi z powodu Twojego Aniołka ❤️❤️❤️
Tym razem musi byc lepiej :)

reklama
hej,
młoda u babci byla a mysmy sie z mezemy wyrwali na shoping oraz rocznicowa kolacje :) co prawda rocznica okrągła :p (7) jutro ale w nocy we wtorek on do wawy jedzie wiec dzis był czas i okazja

Jestem z podkarpacia, mam 31 lat to nasza pierwsza Dzidzia :) w tamtym roku byłam w ciazy ale bardzo wczesnie poroniłam :( Aniołek miałby juz niedługo roczek :(

hej ja też z podkarpacia :) a skad dokładnie jestes??

Gemma1. Witaj. Widzę że nareszcie ktoś z moich stron :))

Anulka a gdzie nareszcie?? Przegapiłaś nas czy jak??
Z podkarpacia jest nas calkiem sporo: kerna, neta i ja :)

w poprzedniej ciazy byłam tylko ja :)

Dziewczyny Wam lekarze tak pozwalają jesc nospe ile chcecie? Bo każda nospe nospe nospe, przerażacie mnie :szok:

ja czytałam ze nospe też ostrożnie. Aczkolwiek w szpitalu dostawałam chyba ze 3 razy dziennie. Ale nie bralam bo na pytanie moje na co odpowiedz uzyskaąłm :na wszelki wypadek"

teraz gin kazał sobie kupic nospe i magnez jak na wakacje lece. Mowi ze moze sie zdarzyć twardnienie brzucha w samolocie wiec lepiej mieć ze sobą

Karina34 wiem ze to nie zaciekawy zestaw obiadowy ale jak nie ma innej opcji... do gardla wchodza mi jedynie zupy bo jesli chodzi o 2 danie to jeszcze omijam z daleka.. chociaz powoli juz zaczynam cos jesc.. wiec mysle ze juz nie dlugo bede jadla normalnie.... ;-)

Szaj 144/75 no troszke masz podwyzszone ale nie ma tragiczne... wiadomo trzeba miec to na uwadze i kontrolowac to... mysle ze powinnas isc z tym do lekarza... niech zobaczy, moze jakis lek przepisze? hmm poobserwuj sie jeszcze 2-3 dni i do lekarza jak dalej bedziesz miala wysokie...;-)

Gemma witaj i gratuluje maluszka !:tak:

A nospe to ja biore jak mam bule brzucha nie raz 2 razy dziennie nospa idzie w ruch... poonoc nospy nie mozna przedawkowac ale wiadomo lek to lek... najwazniejsze ze pomaga !!

Marlea a Ty co spac nie mozesz? Czy tez na nocki pracujesz jak ja?

Olusia słoneczko wiem ze u Ciebie kiepsko z jedzeniem :(
Mam nadzieje ze szybko to minie i bedziesz jadła to na co masz ochote :)

reklama
Karina jak sie obudze i pojde do wc to 2 h min spania z glowy. Jak nie mam sily wstac i przetrzymam to udaje mi usnac po minucie i przespac. Dzis stwierdzilam ze moze lepiej oproznic pecherz :/ .ja juz 2 msc na zwolnieniu.
Anulla a moze wyslij kogos po nospe i jak nie pomoze to jedz. A jak czujesz ze kontrola potrzebna to jedz bedziesz spokojniejsza.

Ostatnia edycja:
Do góry