reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Hej dziewczyny, dzis wybralam sie na zakupy
Mierzylam z 7 par spodni ciazowych i juz myslalam, ze wyjde z niczy. Albo z przodu zle lezaly, albo z tyłu, albo w ogole czulam się jak baleronik bo zbyt obcisle.ale ostatnia para to strzal w 10 :) czarne, takie jakby lekko swiecace, w ogole nie wygladaja jak ciążowe :-) kupilam tez 2 bezszwowe staniki, bo czasami po calym dniu w staniku to bardzo mnie piersi. Milego wieczoru!

Vesunna a gdzie kupowalas? Ja przyznam ze w ogóle niewiem w jakich markach szukać ciuszków:)? Na razie zamieniłam sukienki na spódnice i jestem ale sprawa zimowej kurtki jest ciężka :)

reklama
Vesunna a gdzie kupowalas? Ja przyznam ze w ogóle niewiem w jakich markach szukać ciuszków:)? Na razie zamieniłam sukienki na spódnice i jestem ale sprawa zimowej kurtki jest ciężka :)

Anemmone, ja byłam w C&A. Można też przez internet zamówić, mają bardzo duży wybór. Ale moim zdaniem lepiej mierzyć, bo ja w każdych inaczej wyglądałam i w sumie dopiero w tych ostatnich sie dobrze czułam.

Marlea :-) inspiracja hehe :zawstydzona: :)

Ja tez w C&A kupuje modę ciążowa ..., i tez zaczęłam przez internet zamawiać ..., bo tam większy wybór niz w sklepie ...

Anemonne to ja mam cisnienie troche wyzsze od twojego i tez jestem zmarzluch...:tak:

Odnosnie cisnienia ja mierze 2 x dziennie i zapisuje na kartce a potem ginowi pokazuje co i jak...:tak:

Karina ja sie boje przez neta... ja jakos nie wymiarowa jestem... musze przymierzyc, zobaczyc czy bede sie dobrze czula i wtedy to cos moze byc moje...
yes2.gif

Pojechalam dzis z moim na mala wycieczke.. pogoda piekna, cieplo i zjadlam oscypka z grilla, wrecz musialam bo takiego mi smaka narobilo jak przechodzilam obok ze musial byc jeden moj... a tak to jestem dzis na kaszce truskawkowej i sloiczku gerbera krupnik z ciececina... zaladek mnie boli, chyba od tego antybiotyku... masakra jakas... wracalam z wycieczki to moj musial stanac 2 razy bo tak mi sie dwigalo do gory... a potem jeszcze na zakupy pojechalismy....

A to moje danie - pyszne nie?

Dziewczyny jak mnie strasznie dół brzucha boli :( Zaraz zwariuje. Byłam u siostry i zaczeło mnie boleć więc szybko przyjechałam do domu. I przestało. Teraz zeszłam na chwilke na doł i od nowa boli. Mój jest w pracy do 23, mama ma nocną zmianę. Masakra jakaś:(

Vesunna poczekać :-D

Jejuu jak sie objadlam, meza wzięło na hamburgera i wziął dla mnie tez i po co mi to było :no:

Ja dzis kupiłam spodnie ciążowe choc chodzę w normLnych jeszcze albo legginsach.

Dziewczyny ale ja wam zazdroszcze ze mozecie sobie tak pojesc co chcecie... !!;-) jutro moze sie wybiore do sklepu poogladac i kupic spodnie ciazowe... ;-) widzialam fajne w sklepie c&a wiec moze tam sobie kupie....

Anulka90 lez i odpoczywaj... :tak:

reklama
Właśnie zmierzylam ciśnienie i mam 144/75. Potwornie się martwię, nie biorę żadnych leków, bo mi ginekolog nic nie przepisał jeszcze. Myślę, czy nie wybrać się do lekarza w tym tygodniu, tylko nie wiem, czy mam uderzać do swojego gina czy do internisty? Denerwuje się strasznie, że zaszkodzi to dziecku :-(

Do góry