reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Czesc Dziewczyny !
podczytuje Was już dosyć długo... ale jakos nie miałam odwagi dołączyć ;/ raz wsumie probowalam ale mi posta zjadło ;/
NIo ale nic mam nadzieje ze dziś się uda :)
Jestem z podkarpacia, mam 31 lat to nasza pierwsza Dzidzia :) w tamtym roku byłam w ciazy ale bardzo wczesnie poroniłam :( Aniołek miałby juz niedługo roczek :(
Teraz 3 pierwsze najgorsze miesiące mineły...
Termin z OM mam na 7 kwietnia a z USG wyszło już ze 1 kwietnia 2015 :D
Dzidziolek mial we wtorek juz 10 cm :D
spokojnego niedzielnego wieczora :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jak mnie strasznie dół brzucha boli :( Zaraz zwariuje. Byłam u siostry i zaczeło mnie boleć więc szybko przyjechałam do domu. I przestało. Teraz zeszłam na chwilke na doł i od nowa boli. Mój jest w pracy do 23, mama ma nocną zmianę. Masakra jakaś:(

Leż i odpoczywaj a jak masz nospę to weź jedna tabletke

Niestety mój bolid stoi zepsuty. A mieszkamy jakieś 12 km od cywilizacjii (czytaj miasta). Siostre mam blisko siebie bo niecały kilometr ale nie ma jak do mnie przyjechać bo dzieci kąpię akurat. Wytrzymam jakoś do 23. A jutro mąż ma mi odprowadzić mój samochód do mechanika i bez gadania !

Wiadomo, nie jak cukierki, ale jak boli brzuch czy podbrzusze, to nospa pomoże, nie zaszkodzi. Mam mamę położną i powiedziała mi, żebym nosie zawsze nosiła przy sobie i jak mnie coś meczy z brzuchem, to nie wahać się, tylko brać. Ginekolog potwierdził.

Dziewczyny Wam lekarze tak pozwalają jesc nospe ile chcecie? Bo każda nospe nospe nospe, przerażacie mnie :szok:
hmmmm czy pozwalaja? moj mowił ze jakby cos sie działo to nospa najbezpieczniejsza! wiadomo branie jej codziennie to chyba lekka przesada. Ja brałam w paru sytuacjach stresowych - gdzie ze stresu rozbolał mnie brzuch np. ( no jak maz zadzownił ze mial stłoczke, on na pogotowiu auto skasowane , jemu na szczescie nic- ale jak jechalam po niego to po droddze 2xnospy wzielam bo zaczal mnie brzuch bolec....
ale wsumie jakiej dawki nie przekraczac to nie wiem ;/

reklama
Zgadzam się z dziewczynami, ze nie jak cukierki ale zeby ja mieć a czasem pomaga.
Ja p mialam twardniejaca macice i bóle podbrzusza i dostalam nospe na recepte i zalecenie 14 dni 2x dziennie 1 i do kontroli
Czasem pomaga bardziej niż szkodzi.

Szaj ja bym na Twoim miejscu wybrała sie w tym tygodniu do gina dla swojego spokoju

Do góry