reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Nie panikuje, ale miałam nadzieję że mnie to ominie :( jabłka wcinam codziennie. Mam nadzieję że jak teraz się zaczęły to lekarz coś zaradzi i później nie będę miała większych problemów -_-

reklama
Myla pisalam pare postow wyzej : bo Milia sie pytala... Ja mam blizniaki dwujajowe dwuowodniowe i dwukosmówkowe...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

a kaja ma jednojajowe dwuowodniowe i dwukosmówkowe...
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

Odnosnie hemoroidow to ja mialam kiedys przepisana taka masc Posterisan H bo przy zalatwianiu sie pojawiala sie krew...

Nie panikuje, ale miałam nadzieję że mnie to ominie :( jabłka wcinam codziennie. Mam nadzieję że jak teraz się zaczęły to lekarz coś zaradzi i później nie będę miała większych problemów -_-

Pat ale jablka u niektórych osób powoduja własnie zaparcia. Wiec niekoniecznie jablka, prędzej siemie lniane, owsianka, śliwki suszone czy też morele

Wcinam zurawine - zasłodze sie na amen....

Jestem zyje. Nadrobie dopiero wieczorem bo siedze w pracy. Bol mialam do 1 w nocy i mialam na pogotowie jechac ale wzielam nospe i sie jskos uspokoilo. I od rana nic wiec chyba wysikalam.

Odezwe sie pozniej ;)

Myla ale , że co ? :D

jestes jak mnie młody wkurzył
tak ryja wydarłam, że mi wstyd

wysmarował sie wlasną kupa siedząc na kiblu, ale to nic, że ąłzienka super błysk wymyta, to nic, że pralka w gówienku i schodek i on sam, to nic

jak zobaczyłam jak ŁAPSKA wkłada do buzi z tym gównem to niewytrzymałam
za ręcę wzięłam wytargałam z kibla i do mycia

wstyd mi normalnie jak nie wiem teraz, wiem głupio zareagowałam ale kuźwa no. żre pazury od jakiegoś czasu cały czas to jeszcze kupska podjadł :wściekła/y::wściekła/y: ciśnienie mam jak nie wiem!!!!!!
jeszcze mi świezo umyte włosy wysmarował :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

1 raz taka akcja ja nie wiem, ale co za debilny wiek, nagle wkłada zabawki do buzi teraz ta kupa- wiem chciał sobie podetrzeć!!! zła matka jestem bo powinnam pochwalić!!!!

reklama
Hahaha przepraszam Doli ale mnie rozwalilas swoją opowieścią :D żadna z Ciebie zła matka, chyba każda by tak zareagowała jakby zobaczyła że dziecko wkłada ręce w kupce do buzi :p wtedy nie myśli się o tym "o jak super że chciał się podetrzeć" tylko o tej kuuupie lądującej w buzi ;p
A włosy...hm...przykro mi...ja z moim słabym żołądkiem bym chyba zabrudzila podłogę :p

Do góry