reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dziewczyny ja mam siostrę prawi równo rok młodszą. mimo że nie bliźniaczki to zwłaszcza babcie kupowały takie same sukienki, spódniczki i inne pierdoły. Musiałyśmy chodzić ubrane prawie identycznie (różnica w kolorze - ja miałam czerwony a siostra niebieski). Ale kiedy poszłyśmy do szkoły to zbuntowałyśmy się jak Amisia.

Myla a Ty gdzie?
Ufo Cię porwało? :confused:

reklama
My z kajka mamy podobne brzuszki...:tak: wiec idziemy leb w leb he he ;-)

jesli chodzi o ubranka to nie wiem czy tak samo bede ubierac malenstwa czy inaczej.... ;-)

Amisia dobrze ze sie zbuntowalas !;-)

Myka
no w koncu... gratuluje udanej wizyty !:tak: ale masz wielkoluda...

Ostatnia edycja:
Widzę widzę... tylko mój komp ma jakieś problemy :baffled: Może dziewczyny za długo przy kotle tańczyły a zamiast Ciebie ściągnąć to mój komp szału dostał.

By the way super wieści!

Ostatnia edycja:
Myla super! :-) może jednak będzie dziewczynka :-) czytałam ostatnio coś o biciu serca, u dziewczynek jest szybsze i właśnie ok. 160, o ile to się faktycznie sprawdza :blink:

Dobry :-)

Szaj no ja tez nie mialam kiedy isc, ale teraz zarezerwowałam sobie czas dla mnie :-)

Aylin i Pat szybkiego powrotu do zdrowia :-) ✊✊✊

Kajka :-) gratuluje udanej wizyty ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Myla gratulacje :-) ♥️♥️♥️♥️♥️ dalej trzymam kciuki za dziewuche ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Miłego wieczorku :-)

Chyba muszę udać się do jakiegoś specjalisty...dzisiaj na papierze zobaczyłam krew i to nie malo, ze śluzem, oczywiście pierwsze co to myślę cos się dzieje z dzidziem...ale...okazało się ze to nie stąd...zalatwiam się z krwią...:( przypadkiem nie za wcześnie na żylaki itp.....?:(

reklama
Pat żylaki mogą pojawić się już w I trymestrze jeśli ma się duże zaparcia. Tak więc nie panikuj tylko idź do lekarza. Na pewno coś poradzi. I staraj się jeść jabłka to przyspiesza pracę jelit (mnie pomaga)

Do góry