reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Witam nowe kwietniowe mamuśki :-).
Oj widzę, że zaczynają się pierwsze mdłości kwietniówek... masakra. Trzymajcie się dziewczyny.

Z leków to biorę Folik, witaminy Pregna Plus i wczoraj lekarz przepisał mi Luteinę.

reklama
Witam nowe mamusie ;)
O mi przy 3 ciazy dzidziusiowi stanelo serce przyczyna nie znana :/ dlatego o ciazy nikomu nie mowie bo sie boje chociaz u mnie bardzo szybko widac juz mi brzuch spuchl piersi w 3 ciazy brzuch mialalam w 3mc jak w 5 mc z corka .. tak jak u Joanny lekarz mi zapowiedzial znkolejna ciaza mam uwazac a ja pracuje w zlobku jako opiekunka w czerwcu 2015 mialam dostac umowe kierowniczka sie wscieknie jak znowu pojde na l4 bo od poczatku tej 3 ciazy musialam isc na zwolnienie ze wzgledu na choroby zakazne itd teraz jestem w kropce czy ukrywac ciaze przepracowac wrzesien i dopiero isc?

ja tez biore luteine dopochwowo, a z witaminek biore femibion Natal1 w pierwszym trymestrze- najlepsze :)) nie naleza do najtanszych ale mysle ze warto dla dziudziusia by byl zdrowy :tak:

mila89, milaw, aneczka, malutka witajcie i spokojnych ciąż Wam życzę :)

joanna gratulację pięknej bety.

jussastar no witaj, grubson też tu bywa :)

Mnie cos trafi bylam w jednej przychodni kolejka wielka jak nie wiem duszno mi bylo bylam w drugiej to tam ta lekarka do ktorej chcialam isc niestety w poniedzialek bedzie dopiero ;/ wrrr musze popytac kolezanek czy zostal im duphaston, ehhh

:-)witam wszystkie kobitki:)
tak czytam wasze posty i mam nadzieję, że niedługo dołącze:) na dzień dzisiejszy mam przeczucie ale jak na razie to mało;) jeśliby sie udało to prawdopodobnie termin bedzie na koniec kwietnia:)

reklama
Malutka a ten femibion bierzesz do obiadu czy z samego rana i czy ci po nich jest niedobrze ja dziś wezmę pierwsza tabletke

Amisia, biore do obiadku, chociaz zdarza sie ze wezme rano do sniadanka.. bardzo chcialam zajsc w ciaze i nie moge sie powstrzytmac by nie dbac o siebie wiec jak najszybciej kazdego dnia chce brac witaminki dla swojej fasolki :))

a czuje sie po nich normalnie, bez zadnych dolegliwosci. jestem tylko ciagle spiaca ale mysle ze to po luteinie dopochwowej a nie po witaminkach :) takze spokojnie bierz...

Do góry