reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla, no jak nic nie widać, to jest szansa :-D Najważniejsze, że pomiary w porządku :-) ale szkoda wielka, że nie dał Ci popatrzeć, ja zawsze widziałam monitor, nawet w szpitalu odkręcali, żebym mogła zobaczyć.

Amisia, kciuki trzymam!

Doliores to możemy sobie ręce podać :blink:

Ja nie wiem, czy to ciąża na mnie tak wpływa, czy taka niezdarna jestem, a do tego, zaczynam mieć kłopoty z wysławianiem się, tzn. często się "przejęzyczam" albo w ogóle głupoty wygaduję, np. umeldowany zamiast umeblowany i takie tam :zawstydzona/y:

Pytanie mam :)

czy są mamy, które już na L4 takim na stałe?

Ja jestem już od 5 tyg na l4 i już do konca bede:-)

Myla ten lekarx to jakis dupek!! Każdy wie jakie dla matki ważne zobaczyć swoje maleństwo :angry: Ale przynajmniej jeteś sookojniejsza że po wizycie i wszystko ok

Mam głupie pytanie jak liczy sie tygodnie 14 tyg +2 dni to 14 czy 15 tydzień?

mila ja to nazywam mamnezja :) czyli taka amnezja ciezarnych hihi jak bylam w ciazy z corka i musialam 7 tyg lezec plackiem kazalam sobie kupic krzyzowki bo lubie je rozwiazywac ale wtedy jakos bardzo trudna sie wydawala i polowy nie zrobilam i nawet sie zastanawialam ze taka trudna kupili ze az dziwne , po porodzie mialam trche czasu bo malutka praktycznie jadla i spala przez pierwsze 3 miesiace i zrobilam ja bez problemu i szybciutko - wtedy juz trudna nie byla hihi :)

mi tez wlosy na nogach rosna mega szybko :( i sa mega mocne ciemne i grube :(

i tez na L4 jestem od 6tc a czemu pytasz ?

myla zgadzam se z dziewczynami ze zdjecia maluszka do usg prenatalnego sa obowiazkowe :( wogole jakos dziwnie ze wszystkim brzuchami ruszal i nie mogl zmierzyc porzadnie :/ moze po prostu z niego taki "fachowiec"

Myla współczuje takiego lekarza dupkia za przeproszeniem. Powinien odpowiedzieć na każde twoje nawet najgłupsze pytanie i pokazac maluszka palant jeden.

Mój gin to opoiwiada wszystko i mam swoj ekran i widze wszystko i zdjęc kilka daje na kkażdej wizycie.

Jutro ide na prenatalne i juz mam stresa lekkiego.
A ile płacicie za badania prenatalne ? Ciekawa jestem jak cenowo w Polsce to wygląda.

reklama
Do góry