reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Amisia wszystko bedzie dobrze:-)
Doliores gratki udanej wizyty! Super wiesci:-)

Ja po tym jak schudłam 3 kg to w ciągu ostatniego miesiaca +1 kg i lekarka diabetolog dała mi taką reprymende że mi w pięty poszło:confused:
Wg niej powinnam nadal gubić kg :-( masakra najlepiej abym byla cały czas na głodzie :rofl2:

Mila ja mam to samo. Chyba zacznę spisywać te głupoty co wygaduje! Zamiast mowić, ze cos lata mowię ze pływa np mucha ;-)

Do tego wszystko równo zapominam, nawet dziecko czasem nakarmić :szok:

I jeszcze mi wszystko z rak wypada szczególnie jak zmywam..

Ja po tym jak schudłam 3 kg to w ciągu ostatniego miesiaca +1 kg i lekarka diabetolog dała mi taką reprymende że mi w pięty poszło:confused:
Wg niej powinnam nadal gubić kg :-( masakra najlepiej abym byla cały czas na głodzie :rofl2:
no wiesz ciezarna glodna byc nie moze :( ja na razie nie przytylam nnic ale tez i nie schudlam i moja diabetolog mowi ze ok a przeciez ladne pare kil mam nadwagi

natasza86 ja po moich wymiotach schudlam 4 kg.. dzis weszlam na wage i mi sie przybralo odrobine wiec ide do gory powoli, bo jeszcze utrzymuja sie u mnie wymioty, nie tak jak ostatnio ale jeszcze sa.....ale mysle ze sie w koncu skonczą..!!:tak:

Amisia221 gratuluje udanej wizyty... a jaka juz dzidzia duza... ;-)

reklama
Kuklaki, trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze !!!
Leż kobietko i odpoczywaj.

U mnie w pierwszej ciąży poród z OM i z USG = 14 października, urodziłam 15 października o 3 w nocy :)
Więc prawie idealnie :)

Do góry