reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
myla dziw, ze ma dobre opinie a z Twojego opisu to jakis konawal, przykro sie czyta o takich gin i to z poradni specjalistycznej. U mnie na NFZ w Inviccie pani gin wszytsko opowiedziala, opisala, a teraz w najblizszy czwartek mam wizyte u genetyka.
Co do L4 to w tym tyg mam i pozniej znow wracam do pracy.
A teraz ja mam pytanie ile juz pryztylyscie, ja poszlam do przychodni i sie zalamalam +8 kg :( oj bede sie pozniej glowila jak to zrzucic, a teraz ciagle bym jadla, i co tu zaradzic???

Doliores akurat lubie czosnek i cebule wiec to dla mnie nie bleeee :tak: trzymam kciuki za wizyte !!

Myla faktycznie dziwne, ze nawet nie dostalas zdjecia ani nic... i ze nawet nie moglas zerknac na monitor... normalnie brak slow do tych lekarzy...:wściekła/y: ja mialam USG i brzuszne i dopochwowe i ogladal dlugo. zreszta mowilam mu o plamieniach i sam pamietal wiec tez chcial zobaczyc czy cos widac na monitorze skad one moga byc...

Amisia221 kciuki za wizyte !!:tak:

neta ja jestem na l4 od poczatku !;-)

myla dziw, ze ma dobre opinie a z Twojego opisu to jakis konawal, przykro sie czyta o takich gin i to z poradni specjalistycznej. U mnie na NFZ w Inviccie pani gin wszytsko opowiedziala, opisala, a teraz w najblizszy czwartek mam wizyte u genetyka.
Co do L4 to w tym tyg mam i pozniej znow wracam do pracy.
A teraz ja mam pytanie ile juz pryztylyscie, ja poszlam do przychodni i sie zalamalam +8 kg :( oj bede sie pozniej glowila jak to zrzucic, a teraz ciagle bym jadla, i co tu zaradzic???

O rany, byłam pewna ze ja mam najwiecej na +... Ja mam 5 kg wedlug mojej wagi, u ginki to pewnie prawie 6 bedzie :-(

Doli
jak u ciebie

hej!! jestem już po wizycie!!!
badanie - mega bomba! babka jacara! no kocham takie wizyty!
dzidziol jest o ok tydzien młodszy niż OM i termin przesunął mi się na 22.04 z 18.4 ma 60.7 mm, kość nosowa widoczna, przezierność 1.8 - tu wielkie brawa dla babki bo mierzyła 4 razy!!!! bo raz wyszła 2.1 !!! wszystko w porządku, JELITKA SCHOWANE DO BRZUSZKA czyli to co mnie najbardziej straszyło :-p serducho ma 155 uderzeń na minute

płeć to wielka niewiadoma-nie było szans, małe tak harcowało! :D a poza tym sprzęt nie był jakiś najlepszy

dostałam opis, płytkę i 6 zdjęć :-)

zaraz doczytam i poodpisuje

edit:

neta ja jestem na wychowawczym i zaraz idę na L4 :p

milia nie przejmuj się, ja jestem jedna wielka ciapa teraz. nic nie pamiętam i zero zdecydowania haha

natasza to już 15 tydz, ale moja lekarka powiedziałaby, że to 14 bo liczy skończone:confused:

Amisia ja miałam chyba 7.... i jak wizyta?

dygotka kciuki!!!! ja nic nie płacę

nadzieja ja nadal zero! po tym jak schudłam 2.5 kg stoję w miejscu :cool2:

Olusia ponoć dobry jest taki specyfik: 3-4 zabki czosnku rozgnieść i zalać miodem - z 4 łyżki , 12 godz trzymac w lodówce i dawkować sobie potem z 2-3 razy dziennie po łyżeczce

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry