reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

O matko Karina, padłabym na zawał ! Ale doktorek :) Psikusa Wam zrobił :)
jak zjesz cukierka przed USG to świat się nie zawali :)

Ja po wizycie, dzidziol przez tydzień urósł 1 cm, bo ma CRL 4,4 cm, mało, no ale cóż. Lekarz nie mówił, że coś jest nie tak. Tętno 160.
Więcej się dowiem za 3 tyg. na genetycznym... już przez brzuch.
Myślałam, że dziś się dowiem płci, ale nie dało rady... No nic, ważne, że dzidziol zdrowy, i rośnie, resztę się dowiem w swoim czasie :)

Waga stoi w miejscu, ważę cały czas 59 kg.
Czyli przez 12 tyg przytyłam 0,5 kg.
(bo w 8 czy 10 tyg przytyłam 0,5 kg.)
i zaraz zasnę przy komputerze...... :(

aaaa !

dobranoc !!!
:*

reklama
Dziekuje :)

Dziewczynki bardzo sie ciesze z Waszych udanych wizyt :) za reszte trzymam kciuki!!

Margomari tak tak lozysko sie przemieszcza ale w tydzien nie ma opcji ze przenioslo sie z dolu na gore ;)
niemniej jednak strasznie sie ciesze ze tym razem mam szanse na sn ale jestem tak przerazona ze ciagle o tym mysle... wiem wiem jeszcze mnostwo czasu ale tak sie boje ze szok :(
Chyba wolalabym ta cesarke :)) moge zawsze zmienic zdanie choc co natura to natura. Chce miec 3 dzieci wiec drugie cc nie wchodzi raczej w gre ;)

Kuklaki ponoc sny sie na odwrot interpretuje :D

Tabasia zdrowka zycze... looooo matko wymioty z krwia.... :-( ciesze sie ze wszystko w porzadku i ze lekarze i polozna podeszli powaznie do ciebie.. i ze zrobili komplent badan oraz USG i przede wszystkim rozmowa... a to duzo daje...

Aylin dobrze ze szybko pobrala pani tobie krew.... ;-)ja komus moge pobrac ale kto mi... brrrr

milia80 ja z kolei mam ostatnio 140/90 albo 150/ 93 oraz tez mam nawet 115/70 wiec nie wiem... mam skaczace... hmmm mam mierzyc i zapisywac na kartce i jak pojde na wizyte to mam pokazac... :tak:

Myla myslisz ze bedzie jednak chlopak jak snila sie tobie dziewczynka? ciekawa jestem...:tak:

p.s ja sie tez widzialam z kolezankami z forum, poszlysmy sobie na soczek i jedzonko, bylo nas 5... fajnie bylo... nawet mam fotki z takiego spotkania.... :tak: mozliwe ze sie jakos w pazdzierniku znow spotkamy.. tym razem bedzie nas ciut wiecej...juz sie nie moge doczekac.... :tak:

Renatka nie rob mi smaka na pierozki... mniamy mniamy ... :tak: gratuluje udanej wizyty !! wazne ze wszystko dobrze !!

Odnosnie zaswiadczenie do pracy... ja pierw dostalam l4 na 80% bo nie mialam literki B napisanej.. dopiero jak uslyszalam serduszko to dostalam zwolnienie z B i na 100%.. wiec u mnie w pracy szefowa jak i laski nie wiedzialy do konca czemu jestem na l4,a wczesniej nikomu nie mowilam, nie chcialam zapeszac.. dopiero jak dostalam zwolnienie z B to powiedzialam... juz jest laska na zastepstwo za mnie.:tak:

asiatipl super ze wizyta udana:tak:

Sataga super ze jesteś już zdrowa
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Dzis ja sie czuje fatalnie, wczoraj bylo nawet spoko pomimo wymiotow a dzis - jakas masakra! ... wypluwam pluca... jak tak dalej pojdzie to ja dziekuje.... nie mam juz sil...
baffled5wh.gif.pagespeed.ce.aA6MwztLt7.gif
no.gif.pagespeed.ce.QLivJ0gNZF.gif

Tabasia musze sie jakos podleczyc bo ma byc spotkanko z kolezankami, juz sie nie raz spotkalysmy a poza tym mam impreze zakladowa i chcialabym na nia isc... no ale jak bedzie to zobaczymy...:tak:

Ginek mowil ostatnio na wizycie.. ze jak bede slaba czy zle sie czula to mam do niego przyjechac i podlaczy mi kroplowki na wzmocnienie i podadza mi leki dozylne... ale jutro bedzie lepszy dzien...

Karina to faktycznie mialas chwile grozy... ale najwazniejsze ze z dzidzia wszystko dobrze... ;-)

Ostatnia edycja:
Karina nastraszył Was niezle.. nieświadomy sytuacji...ale najważniejsze że wszystko ok

Gratulacje wszystkich udanych wizyt:-)
Ja byłam dzis na nfz miałam usg dzidziuś ma 6 cm i spał jak zabka :-) strasznie dokucza mi bol brzucha dostalam nospe forte 2x1 i za dwa tygodnie znow wizyta. Musze duzo leżeć i odpoczywać chyba przyrosne do kanapy :rofl2:
Życze spokojnej nocy ja mam problemy ze spaniem..

No nastraszył :-( , napewno nie miał tego na mysli ..., ale szok był ...
Musze dziś do gina podjechać bo zapomniałam im czegoś podpisać ...tak szybko uciekłam z tamtąd lol

Miłego dnia :-)

reklama
Do góry