reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Myla ginke i prenatalne mam w Bizielu i raczej tam zdecyduje się na poród, rodziców mam za płotem :-) Bratowa tam dwa razy rodziła, a teraz to szpital uniwersytecki.

Laseczki jeśli chodzi o bezalkoholowe to polecam lecha free ma do 0,5% alko a w grzanym to wyparuje :-)

Piwem sie zajełam i o wynikach wam nie napjsałam :-)
z. dawna według wieku 1/350 według krwi 1/6500
z. edwardsa wiek 1/3200 mój 1/100000

Ostatnia edycja:
reklama
Doliores a jeżeli nasz na mydli warke ta 0.0 to tak ta jest bez. Ja o nie zapomniałam :) a co do piw 0.5% mam kuzynkę ktora jest chemikiem w browarze i mówi ze ściema. Jak maja 0.05 to max. Brutalna prawda czyli ekonomia wygrywa. Alkohol jest po prostu za,drogi.

zasypiam...to jakas tragedia normalnie.. :-(

renatka kciuki!

Myla własnie taką mam jak na zdj u Ciebie, myślę, że będzie dziewuszka u Ciebie i u mnie też chociaz kalendarz chiński mówi co innego :p

Asiorek to wyniki super :-) zero stresu

Aylin problem tylko taki, że to piwo stoi i stoi a ja nie chce go, dosyć i tak, że latam co chwila na siku :(

Doli : nawet kupę za niego zrobi ... Haha ale sie uśmiałam :-)

Tabasia mam nadzieje ze wkrótce sie lepiej poczujesz ✊✊✊✊

A ja mialam dzis wizytę na 14:00, weszłam gdzies po 15:20 dopiero do gabinetu, lekarz robił usg i robił i mówi: to mi sie tu nie podoba ... A ja juz panika z moim : szok: . Pytam sie go czy cos jest nie tak z dzieckiem , a on ze nie , ze tylko zmierzyć nie moze bo dzidzia spi i sie raczkami zasłania ...aaaaaa myslalm ze oszaleje , tyle strachu nam narobił.., kazał isc na spacer 30 minut .. No i pozniej było wszystko ok :-) dzidzia sie ruszała :-) , nawet czkawkę miala chyba , bo tak te ruchy wyglądały hehheh... . Badania ta toksoplazmoza zdana , to drugie na c.... , musze powtarzać co 8 tygodni. Reszta wyników na następnej wizycie 4.11
Nie było widac co jest :-( ,, no to czekamy :-)

Myla dr. Polak, a prenatalne to osobno.

Nie wiem czy mi dr. zleci USG jak nie to dopiero 25 listopada :-( nadal nie wiem jakie ciuszki kupować :-) niebieskie czy różowe :-)

Ostatnia edycja:
Karina super!!! ja przed usg zjada coś słodkiego !! :D wtedy się rusza na bank! :D

Aylin to pozazdrościć tylko.. jesteś tydz dalej ode mnie wieć jest szansa na poprawe ;-)

młody moj już śpi ja też się biorę za siebie-kolacyjka, prysznic i do wyrka ;-)

reklama
zasypiam...to jakas tragedia normalnie.. :-(

renatka kciuki!

Myla własnie taką mam jak na zdj u Ciebie, myślę, że będzie dziewuszka u Ciebie i u mnie też chociaz kalendarz chiński mówi co innego :p

Asiorek to wyniki super :-) zero stresu

Aylin problem tylko taki, że to piwo stoi i stoi a ja nie chce go, dosyć i tak, że latam co chwila na siku :(
Ja tez spie na stojaco.:-(
Doli mi tez z chinskieo pisior wychodzi... kurde oby te chinczyki durne były ;-)

Doli : nawet kupę za niego zrobi ... Haha ale sie uśmiałam :-)

Tabasia mam nadzieje ze wkrótce sie lepiej poczujesz ✊✊✊✊

A ja mialam dzis wizytę na 14:00, weszłam gdzies po 15:20 dopiero do gabinetu, lekarz robił usg i robił i mówi: to mi sie tu nie podoba ... A ja juz panika z moim : szok: . Pytam sie go czy cos jest nie tak z dzieckiem , a on ze nie , ze tylko zmierzyć nie moze bo dzidzia spi i sie raczkami zasłania ...aaaaaa myslalm ze oszaleje , tyle strachu nam narobił.., kazał isc na spacer 30 minut .. No i pozniej było wszystko ok :-) dzidzia sie ruszała :-) , nawet czkawkę miala chyba , bo tak te ruchy wyglądały hehheh... . Badania ta toksoplazmoza zdana , to drugie na c.... , musze powtarzać co 8 tygodni. Reszta wyników na następnej wizycie 4.11
Nie było widac co jest :-( ,, no to czekamy :-)

Myla dr. Polak, a prenatalne to osobno.

Nie wiem czy mi dr. zleci USG jak nie to dopiero 25 listopada :-( nadal nie wiem jakie ciuszki kupować :-) niebieskie czy różowe :-)

Karina no sie nie dziwie ze Was ozawałowal doktorek :no:
Asior a to wiem która to polak. Chodzisz do niej na kase?\
Co do rozpoznania płci to ja mam genetyczne 13.10, jak tam nie pokaze to 15.10 ide do swojej lekarki i tez mam usg a jak i tu sie schowa wstydzioch to 30.10 jade do Szubina i wyprosze doktorka o usg :-D

Do góry