reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Przez studia byłam wyjęta z życia cały weekend. Stwierdziłam że dziudziusiowi nie podoba się studiowanie bo dal mi popalic :D u nas tez zimno i nie grzeja...w mieszkaniu leże ciągle pod kocem z kubkiem gorącej herbaty...dzisiaj byłam u giną i oczywiście "grzybka" mam...:/ i muszę zbadać mocz. I ginka zaskoczyła mnie mówiąc że mam iść do ortopedy bo moje wcześniejsze złamanie kręgosłupa powinno być skierowaniem na cesarke...zobaczymy co mi powie :)
Ja kawę czasem wezme łyka od M ale to jak mnie najdzie. Ogórki koszone za to jem do filmu jak popcorn ale od zawsze je kocham :p

reklama
dobranoc dziewczyny.. ledwo żyje,
to nie był mój dzień :(
jutro zostawiam syna w domu i ani myślę wychodzić z domu rano!!!!!!!! ja chce lato!!! ;(

Ja siedze przy otwartych oknach,
wlasnie sie objadam, mialam zrobic kotlety mielone ale w koncu przyszla mi ochota na zapiekanke z makaronem i mielonym z piekarnika a na to serrrrrrrrrrrr, i zrobilam sobie do tego salatke z pekinskiej mmmmmm.

Teraz trzeba uwazac z ubieraniem sie u mnie niby chlodno niby cieplo, w poludnie wyszlam w cienkiej bluzce z dlugim rekawem ale w torbie mialam kamizelke puchowa w razie w. Martwie sie zeby sie nie przeziebic, mojemu kaze pic multiwitaminy bo jak sie rozchoruje to napewno mnie zarazi.

Dobranoc Doliores i kto tam jeszcze idzie spac:tak:

hehe Renatka właśnie nie wiem :/ idę w piatek na interpretacje wyników do gina to się zapytam :) Ale mnie to jakoś szczególnie nie dziwi bo moja siostra urodziła pierwszą córkę 4200 g i 62cm wzrostu a drugiego syna 4100g i 60 cm. Ja też jestem okazała jak i mój mąż więc domyśliłam się że i nasze maleństwo będzie całkiem spore :)))

no wlasnie u nas w dzien pieknie w nocy tylko chlodno ale mrozow nie ma jeszcze i sie przeziebilam
gardlo boli i leci z nosa i malz na wyjezdzie inie ma mnie kto pielegnowac :cool: dobrze ze dzieci wczuly soe w role :-D

Dzień dobry :)

Hmmm mam wrażenie ze polowa z was z Syberii pisze. U mnie dzis krotki rekawek, okulary przeciwsłoneczne i 21 na termometrze. Jutro podobnie zapowiadają.
Ogrzewanie wlaczyli ale kaloryfery mam skręcone na 0 bo mi 26 stopni w mieszkaniu wyskoczylo.

Nadrobilam. Jutro lecę dodatkowe badania do endo zrobić. No i do pracy....

Zimnoo ;) ja dzis wyszłam w bluzie i kurtce i zimno mi było ale to 7 rano była i 7 stopni. Pózniej cieplej ale chłód jest w powietrzu..dogrzewan sie w wannie ;)

Ja dzis wypieszczona na maxa, fryzjer, kosmetyczka..zrobiłam wszystko co chciałam :-D

Mdli mnie dalej i dzis głowa boli..

Dolories ja tez chce lato !!:tak:

Kuklaki podziwiam cie ze spisz przy otwartych oknach, ja bym chyba zamarzla.. he he uwielbiam cieplo:tak: w domu spie pod kolderka i nie raz kocem...

babydust zdrowka !!;-)

Aylin u mnie tez dzis bylo cieplo ze mozna bylo miec krotki rekawek ale to w poludnie i ciut popoludniu, jednak ranki i wieczory sa chlodne a nawet zimne...:tak:

reklama
Hmm to u nas nie są aż tak zimne. Ja w balerinach (bez skarpety) i polarze lekkim, mloda w przejściowej kurteczce i tenisówkach, czapki oczywiście nie nosi. Albo u nas cieplej albo mamy inne odczucia ten samej temperatury

Do góry