reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja biorę właśnie urosept, od wczoraj. A biegam do kibelka co pół godziny... Neta nawet do rodzinnego leć, jak nie dasz rady na dziś się umówić z urologiem/ginekologiem.

Hej słoneczka
Myla nie ty jedna już 4 na + masz bo i ja przytyłam już 4 kg. Koszmar jakiś, w pierwszej ciąży do prawie połowy nie tyłam , później dojeb... z kg bo do końca ciąży miałam 24+. Teraz się muszę spiąć i przypilnować bo ciężko to widzę.

Dolories kobieto zostaw takie rzeczy! Mam nadzieję , że ból przejdzie i będzie już ok. Ale nie waż się więcej tego ruszać.

Chorowitki trzymajcie się cieplutko i oby wam szybko przeszło. Ja odpukać zdrowa narazie i tego się muszę trzymać. Oby nie chorować.
Wczoraj zaszalałąm , pracuję tutaj w ogrodnictwie , liści teraz co niemiara , do tego jeszcze koszenie a działka ma ponad 3 tyś m2. Przez ostatnie 2 tygodnie palcem tam nie kiwnęłam bo włąściciele nie przyjeżdżali a wczoraj i dzis miałam urwanie dupki. Tyle się tego nagromadziło , że jak padłam wczoraj po grabieniu , koszeniu i zamiataniu to po śladek myślałam ze mi odpadnie. A żeby mało było polazłam na piętro w domu tam składujemy wszystko , po drabinie wlazłam i 3 godziny porządki tam robiłam.

Jaga dziękuje, przeszło już , musze się wzbraniać na 2 raz ;-) a to Ty się nie przemęczaj ;-) i jakie chodzenie po drabinie???? nie wolno! :p

Dygotka zdrówka !!!

Sataga, też mam taką maszynę do chlebka, ale się nie dotykam, moja brzydsza połówka piecze :) I też wsypuje wszystko i przychodzi tylko jak zacznie pikać, że już upieczony :D

Asiulka, aaa, sorry, nie wiedziałam, a nie sposób doczytać ponad 200 stron i wszystko zapamiętać...

Wróciłam z USG :)
Dzidziuś mały, 5,1 cm, nie dało się jeszcze przezierności zrobić, mam przyjść za 2 tygodnie.
Od głowy do pupy ma ok. 3,5 cm więc 5,1 cm chyba razem z nóżkami, tak rozumiem.
Tętno: 178/min.
Resztę się dowiem (mam nadzieję) za trzy tygodnie: 24.10.
Płeć oczywiście również nieznana, ale wczoraj pół nocy szukałam imion dla dziewczynki :)
Jakoś tak czuję ;)

Neta, trzymaj się, po soku zurawinowym i urosepcie powinno się zmniejszyc, dobrze by było, żebyś chociaż internistę odwiedziła...

Sataga, zdrowia !!!

Jaga, no co Ty, po drabinie ? Kosisz trawę ? Grabisz ? Uważaj na siebie, nie przemęczaj się kochana !!!

Ostatnia edycja:
Renatka gratuluje udanej wizyty.. :tak:ale juz wielkoluda masz...

Doliores poki co nie mam wiekszego wyboru z jedzeniem bo nie daje rady... wszystko mi smierdzi.. no ale wiadomo cos musze jesc... wiec dzis znow jadlam kaszke truskawkowa dla odmiany a potem zjem znow sloiczek z gerbera... a zupe mam rosol z ryzem.. :tak:

Karina, Sataga, Dygotka zdrówka !!:tak: ja lubie zjesc kanapeczki z czosnkiem na przeziebienie... pyyychotka...

neta dobry jest furagin, urosept, urinal, :tak:

Dziekuje wam za trzymanie kciukow... takiego mam stracha ze latam do wc non stop...
1zIggET8dLQXapoHBAA7

reklama
Do góry