reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

hej
przesunęłam rano szafkę rtv z telewizorem ( sam tv 40 kg :/ ) i mam za swoje, niby ok 20 cm a ciągnie mnie w boku jak nie wiem....grrrrr zła na siebie jestem!!

Olusia fajne smaki hehehe :D chleb piecze się bardzo łatwo :-)

Mila, nie pszenny bo miałam taką mąkę i na drożdżach bo taki lubię ;-) ja właśnie przy dziecku mam jakby wiećej czasu ;-) chyba mnie to relaksuje :p gratuluje synka :-)

Renatka kciuki za wizyte

Szaj super :-)

Karina chyba oszaleli ,.,,, mój syn ma 3 lata i waży 16.5 kg z tym, że ma 108 cm, natomiast znam dziecko znajomej, które waży 18 kg w tym wieku .. i jest ok

Myla wow! nieźle ;-) tylko nie jedz na noc owoców bo to dużo cukru ;-)

Iza jestem dumna :rofl2::-D trzeba korzystać z przywilejów, moją dobra znajoma mohery zdegradowały w kolejce bo się chciała wepchać - czyt. pani kasjerka ja zawołała z końca kolejki..kasy pierwszeństwa.. koleżanka w 39 tyg ciąży jest...

Lei i jak lepiej ?

Aylin, Asiulka, kajka, Pat hej

reklama
Doli hej musialas nacIagnac sobie wiezadla dlatego ciagnie macica wychodzi poza spojenie lonowe wiezadla sie rozciagaja .. pamietam w 1 ciazy mnie ciagnelo strasznie aze to kolejna ciaza to juz tak nie czuje
Caly czas mnie mdli ! Zjadlam platki zanim wyszlam potem kupilam pizzerinke a wczoraj o 21 zapiekalam bagietke czosnkowa heh z moim na pol zjadlam ten sie smial ze o tej godzinie a moja glowa to pulsowala strasznie mierzylam cisnienie nawet mialam ok a puls ja mam zawsze od 95 w gore bo mam arytmie od urodzenia tego powiedzieli ze leczyc nie musze :/ no coz jak siezdenerwuje albo zmecze mam 140/150 lekarze ...

Witam się porannie :-)

Renatka, Olusia &&&&&&&&& za dzisiejsze usg!

Milia83, Szaj, super, że wszystko dobrze, gratulacje :-)

Karina, Sataga, Dygotka zdrówka!!!

Doliores, nie dźwigaj więcej, ani nie rób nic, przy czym napinałabyś brzuch, będziemy Cię tu pilnować, no nie można tak...:no: chleba nigdy nie robiłam, może kiedyś się skuszę, ale marzy mi się urządzenie do wyrabiania i wypieku...

USG mam na każdej wizycie - chodzę prywatnie, na tym etapie co 3 tyg.

Wczoraj mąż kupił pyszne kruche babeczki z malinami, rewelacja, bo malinki takie kwaskowate, ale brzuch mi wywaliło i ciężko mi teraz, pewnie też bym się załapała gdzieś bez kolejki, masakra, musze ograniczyć słodycze :zawstydzona/y:

Asiulka epwnie masz racje, bo to dziwny tępy bol -_- ale masz smaki haha ja mleka nie tknę, śmierdzi mi strasznie, powiem Ci, że jak odstawiłam kawę z mlekiem ( jak coś to pije czarną ) to czuję sie lepiej, zgagi nie mam wcale, i w ogóle jakoś tak lżej, wysokie masz to ciśnienie :/ :/

milia wiesz, że nawet nie pomyslałam, że tak to odczuje... głupota i tyle :hmm: moi teściowie maja taką maszyne, dla mnie szału nie ma. no ok maszyna robi sama wszystko, ale myć to trzeba, i dziury w chlebie zostaja od mieszadeł ;-)

Hej dziewczyny :)
Mnie rozkłada coraz bardziej... Głowa nadal koszmarnie boli, Gardło też już zaczęło... Dobrze, że katar już powoli przechodzi. Nawet nie wiecie jak się cieszę, że jutro już sobota i mąż będzie się mógł zająć młodym a ja wreszcie będę mogła odpocząć.
Co do chleba to ja niedawno dostałam od brata maszynę do pieczenia. Wystarczy wsypać składniki a ona sama miesza i piecze. Super sprawa :)

neta na różowo?? wybacz ale jadłaś buraki czy coś? bo ja tak mam po burakach -_- no a jeśli nie to wizyta konieczna

sataga, dygotka zdrowia :-) kanapka z czosnkiem i będzie Wam lepiej!

dziewczyny - pomocy!

Od rana mam mega ból przy sikaniu i sikam na różowo :zawstydzona/y:
zgłosiłam do ubezpieczyciela wizytę na dzisiaj do urologa albo ginekologa ale na razie nie oddzwaniają !
Wygląda to na zapalenie dróg moczowych - czy jest coś co mogę brać bezpiecznie zanim odwiedzę lekarza??
Ja mam ponoć zapalenie pęcherza, w badaniach mi wyszło choć nie czuje. Mi kazał brać urosept

reklama
Do góry