reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

moja starsza tez miala 4 miechy jak juz zabek byl a nawet 2 bo wychodzily jej na szczescie parami :)
a na ciemieniuche stosowalam balsam oilatum :) podobno jakikolwiek preparat nawilzajacy jest ok mi polozna mowila zeby nie robic tego tylko oliwka

reklama
U nas ciemieniucha zniknęła po 2 dniach i już się nie pojawiła bo latopicu :) kapalam małego w emulsji i nakładałam pianę na główkę, zczesywalam i kremowalam i 2 dni i Cześć :)
W ogóle to polecam latopic delikatnym bo u nas działa cuda :)

Ja na ciemieniuche stosowałam reparat z apteki. Nie pamietam jak sie nazywał ale był z dodatkiem oliwki. Zmiękczal łuski i łatwiej było wyczesywać. nakladalam go tak na godzinę przed kapaniem. Pozniej przed samym kapaniem wyczesywalam i w kąpieli zmywalam pozostałości. Po kąpieli juz nic nie nakladalam. Pomogło.

Hej Dziewczyny! żyję, ale upały dobijają i nie mam siły. i jednak jestem z dwójką dzieciaków, bo się okazało, że coś pomyliliśmy w deklaracji i Ada od 10.08 idzie do p-kola. we wtorek się przeszła i wróciła :-( no ale nic, dajemy radę.
ja na ciemieniuchę używałam linomagu, potem wyczesywanie. pomogło.
rehabilitantka była, są postępy, ale jeszcze praca przed nami. śpi po rehabilitacji juz z 2,5 godziny! o, obudził się
Wojtkowi w tę upały pupa czerwienieje, więc leży w majtkach, a nie pieluszce, wczoraj mi zasikał 11 par. ale i tak ma czerwone, mimo wietrzenia.
nie wiem w ogóle, co u Was. na tym fejsie się nic nie dzieje, czy ja czegoś nie widzę?
ważyłam Małego, 6400g, pomiędzy 10 a 25 centylem, drobinka w sumie.
Buźka, spadam do kolejnego prania (od poniedziałku pranie nr 8!)

hej

upały są masakryczne :/ siedzimy w domu cały czas wczoraj była mega burza i trafiło faceta w dźwigu u nas na osiedlu na budowie :/ masakra..to był tzw. suchy piorun, bez deszczu, grzmotów itp. .

Asia wg mnie nie warto
kup linomag-chyba, że masz posmaruj grubo główke przed kąpanie -ok godz przed, zmyj, wyczesz, kilka razy dziennie natłuszczaj i przejdzie no i czesz u nas szczotka była za słaba, grzebyczkiem musiałam

reklama
U mnie też upały... Teraz to chyba nie ma chlodnego miejsca. W niedzielę u mnie ma być już znosnie ;) a narazie na dwa dni zamierzam schowac się w domu :)

Do góry