reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

no rachja teraz ma byc znow pogoda wiec w sam raz na wyjazd :)

Dygotka dacie rade, moze sie poprawi jeszcze, my to raczej przed moja ciaza juz mielismy pare razy ciezko,chociaz i w ciazy zdarzaly sie mega klotnie...a etraz to czasem zwyczajnie brak czasu dla siebie nawzajem chyba

no a my dzis po komisji i po bioderkach, wszystko ok ;)
coraz mniej udzielajacych sie tutaj... :(

reklama
Hej :)

ostatnio rzadko tu bywam bo czasu brak i jakoś tak nie po drodze :-( wciągu dnia czasu brak a wieczorem padam razem z dzieciorami :-(

co u nas - w dalszym ciągu walczymy o kp , ale przy upałach zawsze gorzej z karmieniem :-( na dodatek znowu go wysypało i nie wiem czy cos znów zjadłam z mlekiem czy zaczyna sie ujawniać uczulenie na soje :no: jednak najważniejsze ,że zaczął przybierać na wadze :-)

marela - smarujemy i myjemy sie w atoperalu baby :tak: już wcześniej je stosowaliśmy bo T miał bardzo sucha skórę :tak:

dygodka - &&&& za poprawe relacji z m :tak: mój też czesto jak to moja ciotka mówi "rzuca zadkiem" , ale mam to gdzieś , juz na fochy mojego szkoda mi energii :tak: dzieci i tak prawie całą ją wysysają :-)

udanych urlopów urlopowiczom życzę :-D

No widze, że kryzysy w związku to częściej się zdarzają nie tylko u mnie. Choć u mnie jest jeden wielki kryzys już od paru lat, czasem próbuje coś zmienić, ale wtedy jeszcze gorzej, więc przestałam i żyję wyborem: jak to moja mama powiedziała, żyje swoim życiem, bo jak zdecyduje się coś zmienić to już lepiej poprostu rozstać się raz, a na zawsze, a tak próby zmiany faceta na lepsze nie ma szans, ani prośby, ani groźby, żale i lamenty nic nie pomoże, albo pomoże na chwile, a potem będzie znowu tak samo. Licze, że może ten urlop coś zmieni, wkońcu razem przez 7 dni 24/Dobe tego nie było już od kilku dobrych lat. :-)

asia- święte słowa :tak:udanego urlopu :-) &&&&

my w końcu wybieramy się nad morze we wrześniu :tak:ale nam urlop nic nie da bo ze znajomymi jedziemy :tak:

asia,
również życzę poprawy i trzymam kciuki :)
My spędzamy razem prawie 24/7 i to jest dopiero porażka. Więcej nerwów niepotrzebnych...

Mój jak poczuje, że jestem już na granicy, to zawsze zrobi coś by ocieplić atmosferę ;)

U nas od jakiegoś czasu kolejny etap dziąseł. Mała już ma dość. Rehabilitacja, dziąsła, upały to dla niej zbyt wiele. Ciągle zmęczona jest, więcej śpi.. A najgorsze jest to, że odrzuciła zupełnie butelkę. Nie wiem co z tym zrobić... Chyba będzie trzeba ją łyżeczką karmić. Dobrze, że jeszcze w miarę smoczka toleruje, bo moje brodawki mają dość ciumkania.

reklama
hej
my jedziemy w pon. nad morze a ja jestem w szarej...ekhm..

jedyne co mam to liste co kupić i zabrać :-D
nie wiem jak ogarniemy dwójke w podróży bo z jednym były ostre jazdy zawsze, ale teraz chyba wyrósł z tego a drugi jest za mały na takie histerie..

pewnie ok 4 wyjedziemy jak się nam uda..

Malutki zaczął bawić się w akuku i o chyba w pełni świadomie
podnosi ochraniacz w łożeczku i kuka do nas, obniża, patrzy w góre i zaraz znowu to samo głowa na bok, ręka w góre i patrzy :-D
do tego odpycha się z całej sł piiętami jak leży na plecach i tym sposobem przemieszcza się do góry :p

na brzuchu za to łapie to na czym leży i prostuje łapki :szok::-D
no to tyle z nszych "osiągnięć"

coś prócz mleka mam zamiar dać za jakieś 3 tyg 1 raz..

Asia jak to kolejny? to coś już macie???
mój się ślini przeokropnie ale dziąsła są twarde wieć to nie to

Do góry