reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doli zobaczymy jak ci się sprawdzi ja to ma wrzesień planuje zakup to już Gucio będzie większy ciut

Pat ja ostatnio jakiś źle śpię i Gucio z nami i plecy mnie bolą okropnie i mam jakiś kryzys chyba z tym brakiem snu

Ja małego biorę.do łóżka dopiero o 5 bo też mnie kręgosłup bolał...a o 2 go karmie jakieś 10/15 min i śpi dalej w łóżeczku

Hej Dziewczynki! Melduję się z urlopu, jednak czasem zagladam, no nie da się, uzaleznienie :-) jest super, mimo ze z dwójką dzieci, to odpoczywam, nie gotuję, nie sprzątam, tak to ja mogę :-) mogłoby byc ciut cieplej, ale nie narzekam, ważne, że nie pada. bardzo fajne miejsce i blisko, 65km od domu. Buziaczki dla Was!

aneczka super, odpoczywaj :)

Kurcze mi tez by sie przydalo jakies nosidlo ale kompletnie zielona jestem w takim temacie... kiedys nawet nie myslalam ze mi sie to przyda a teraz zmieniam zdanie pomalu

Moja noce ma rozne, od przespanych do 6. - 7. rano do takich gdzie tez wstaje np. o 2. i o 6. i ostatecznie budzi sie 8.-9. ale odkladam ja za kazdym razem w noc. ale mimo ze wyspac sie mozna to i ak czasem czlowiek jest zmeczony a nikeiedy to budze sie w nocy i mi sie wydaje ze mala jest obok i taka zaspana sama nie wiem czy juz po nia wstawalam czy nie, zawsze sie okazuje oczywiscie ze mala w lozeczku jest :)

ostatnio robilam porzadek w ciuszkach, dolozylam juz sporo na 68. bo beda juz akurat, przynajmniej na dlugosc ;) wole zxaczac ciut szybciej zakladac, bo potem ani sie obejrze i znow polowy nie ubiore bo nie zdaze :p

lece spac :) jutro chyba w koncu bedzie lepsza pogoda, Kuklaki dzieki :p

reklama
Aneczka to super, odpoczywaj i ładuj baterie na potem.
Moja to późno chodzi spać bo około 23.30,0.30 potem karmienie 6.40- 7.00, 10 i wstajemy o 12 lub troche wcześniej albo troche później

Do góry