reklama
Asia86Wro
Fanka BB :)
Zgadzam się z nataszą. Jeśli Mały zakatarzony, to przełóż szczepienie.
natasza,
udanego wypoczynku!
Ja ostatnimi czasy nie mogę się nacieszyć widokiem mojej Małej jak uśmiecha się i gada do swojego odbicia w lustrze. Dzieci są takie urocze
natasza,
udanego wypoczynku!
Ja ostatnimi czasy nie mogę się nacieszyć widokiem mojej Małej jak uśmiecha się i gada do swojego odbicia w lustrze. Dzieci są takie urocze
Hej.
My u moich rodziców. Jutro wracamy. Mały grzeczny choć wczorajsze i dzisiejsze upały już go bardzo męczyły.
Nadciąga chyba 4 burza dziś. Na szczęście zachaczają nas tylko bokiem.
Mały nauczył się tu spać w łużeczku.
Asia a mój gin mówił że przy mojej wadze i wzroście 3.5 kg dziecko to dużo (ważyłam tak do 55 przy 163cm) nie masz sobie co wyrzucać małych dzieci. Starszy urodzony cięższy wolniej przybierał od Mateusza.
My u moich rodziców. Jutro wracamy. Mały grzeczny choć wczorajsze i dzisiejsze upały już go bardzo męczyły.
Nadciąga chyba 4 burza dziś. Na szczęście zachaczają nas tylko bokiem.
Mały nauczył się tu spać w łużeczku.
Asia a mój gin mówił że przy mojej wadze i wzroście 3.5 kg dziecko to dużo (ważyłam tak do 55 przy 163cm) nie masz sobie co wyrzucać małych dzieci. Starszy urodzony cięższy wolniej przybierał od Mateusza.
reklama
aneczka1984
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny! Witam się po weekendzie. My tylko z jednym dzieckiem, więc raj :-) wczoraj nawet obejrzeliśmy 2 filmy, Wojtuś był taki grzeczny :-) a w sobotę byliśmy w mieście na obiadku, też nie mogę narzekać na zachowanie syna :-)o 10 rehabilitantka przychodzi po trzytygodniowej przerwie, ciekawe co nam powie. mieliśmy wczoraj mega sukces - 10 minut na brzuchu bez płaczu, oczywiście mama wtedy wychodziła z siebie, żeby go zabawić, ale jest ok :-)
Natasza - może jedźcie na noc? unikniecie wtedy korków i Mały lepiej zniesie.
Dygotka - aż tak źle na wakacjach? chociaż miejsce zmieniłaś. my za tydzień jedziemy, ale bardzo blisko, nad zalew 60 km od nas.
aga - podałabyś mi przepis na drożdżowe bez mleka? mam straszną ochotę, a w sob mamy gości, to moze akurat zrobie :-)
Miłego dnia!
Natasza - może jedźcie na noc? unikniecie wtedy korków i Mały lepiej zniesie.
Dygotka - aż tak źle na wakacjach? chociaż miejsce zmieniłaś. my za tydzień jedziemy, ale bardzo blisko, nad zalew 60 km od nas.
aga - podałabyś mi przepis na drożdżowe bez mleka? mam straszną ochotę, a w sob mamy gości, to moze akurat zrobie :-)
Miłego dnia!