reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja też się wybieram na urlop, nigdzie nie byłam od 7 lat, a w tym roku postawiłam na swoim i wymusiłam na moim P" żeby się zdecydował, on zawsze twierdzi, że wakacje to czas największego zapierdzielu u niego w firmie i brak możliwości urlopu, a i zawsze z kasą krucho, ale w tym roku oszczędzałam, no i becikowe dojdzie i jedziemy, już zarezerwowałam domek na mazurach. Co prawda dopiero w sierpniu, ale już nie mogę się doczekać.

My w końcu pewnie pod koniec sierpnia pojedziemy też nad.morze a październik/listopad M chce nas zabrać w jakieś ciepłe kraje ;)

Wow Pat zazdroszczę tych ciepłych krajów :-) u nas taki problem ze małż na działalności wiec jak pojedzie na wakacje to nie zarobi :-( może się wyrwiemy we trójkę na weekend z okazji rocznicy ślubu ale to też nie wiadomo...

:-) to fakt ale mój jest baaardzo na dorobku. Jednak tydzień bez pracy to tysiąc w plecy a za niedługo chcemy mieszkanie na kredyt kupić i każdy grosz się liczy :-) może za rok pojedziemy to i Karol będzie starszy :-)

hej

u nas w nocy była taka burza, że drzewo złamało i na samochód poleciało":/ dobrze, że nie nasz..lol..

jutro przychodzi do nas niania na rozmowe.. bo będe potrzebowała..

dygotka nawet nie strasz... my za 3 tyg jedziemy...

Natasza my będziemy wyjeżdzac ok 4- 5, wstaniemy pewnie o 3 ale zanim sie zbierzemy..eh zawsze tyle schodzi a mieliśmy już kilka takich wyjazdów więc wiem jak wygląda to, nawet jak jest się spakowanym do auta wcześniej..tylko, że u nas doba od 14stej albo 16 więc nie ma się co spieszyć..

Pat my w grudniu/styczniu chyba do Turcji skoczymy ;-) ew. Goa...

Doli źle nie było ale męczące te wakacje

Ty masz starsze dzieci to i pewnie łatwiej

Nas burze omijają na razie choć w koło leje i wichury

reklama
Ja też się zastanawiam jak to będzie z dwójką na wakacjach, choć dla mnie póki co normalka, w sumie to nawet troche wakacje skora 24 h/dobe będzie ze mną druga osoba do pomocy.
Gorzej z moim P bo jemu niedziele ciężko z nami wytrzymać całą a co dopiero tydzień

Do góry