reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dobrze Pat napisałaś dzieci nie powinno się porównywać jedno do drugiego!! Każde jest inne rozwija się swoim tempem i dopóki nie ma WYRAŹNYCH odstępstw to dać sobie spokój i cieszyć się nacierzyństwem :)
Dzieci urodzone tego samego dnia ale jedno 2tyg przed terminen a drugie 2tyg po terminie i bedą się inaczej rozwijać i mają do tego prawo :)

Asia a Ty zmień pediatrę lub przestań się zamartwiać ;) może przez to że masz ograniczoną dietę masz mniej treściwe mleko?

Ja tam jem zupełnie wszystko w rozsądnych ilościach..i jagody i maliny czereśnie brzoskwinie i cytrusy i bób,fasokę groszek surowy i nic mu nie jest :)

reklama
AsiaWro - my jutro też randka, ale z Małym. może chociaż bedzie spał :-) chociaż ostatnio sobie drzemeczki po pół godz robi, więc może być ciężko. a dzisiaj robię ładną kolację, trzeba korzystać z faktu, że starszej nie ma :-)

He he no jak dziecku nic nie jest to ok, moja nie była drażliwa ogólem tylko ta alergia

Asia no właśnie ja tak samo myslalam ze przy ograniczeniach w jedzeniu to i to mleko mniej wartościowe może i stąd mniejsze przybieranie...

Drozdzowki na wodzie jak dla mnie prawie tak sami dobre jak na mleku :)

Ja też mam dietę bo mały uczuleniowiec i nie narzekam na przyrost masy. Myślę że u Was po prostu dzieci są drobne ;) i fajnie. U nas Wojtek też długi i szczupły

I pewnie tak jest. Ale dla spokoju własnego sumienia, zrobię to badanie. Tak to jest jak się za dużo czyta - same nerwy i zamartwianie się. Czekam aż wróci nasza pediatra, zobaczymy co powie.

reklama
Nie wiem co ona z moczu chce wyczytać....pewnie znajdzie tam.bakterie ale to normalne więc się nie.przejmuj...
Zrób na swój koszt krew, zapłacisz ok 20zl.i będziesz miała pewność :)

Do góry