reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Dobrze Pat napisałaś dzieci nie powinno się porównywać jedno do drugiego!! Każde jest inne rozwija się swoim tempem i dopóki nie ma WYRAŹNYCH odstępstw to dać sobie spokój i cieszyć się nacierzyństwem :)
Dzieci urodzone tego samego dnia ale jedno 2tyg przed terminen a drugie 2tyg po terminie i bedą się inaczej rozwijać i mają do tego prawo :)

Asia a Ty zmień pediatrę lub przestań się zamartwiać ;) może przez to że masz ograniczoną dietę masz mniej treściwe mleko?

Ja tam jem zupełnie wszystko w rozsądnych ilościach..i jagody i maliny czereśnie brzoskwinie i cytrusy i bób,fasokę groszek surowy i nic mu nie jest :)

reklama
AsiaWro - my jutro też randka, ale z Małym. może chociaż bedzie spał :-) chociaż ostatnio sobie drzemeczki po pół godz robi, więc może być ciężko. a dzisiaj robię ładną kolację, trzeba korzystać z faktu, że starszej nie ma :-)

He he no jak dziecku nic nie jest to ok, moja nie była drażliwa ogólem tylko ta alergia

Asia no właśnie ja tak samo myslalam ze przy ograniczeniach w jedzeniu to i to mleko mniej wartościowe może i stąd mniejsze przybieranie...

Drozdzowki na wodzie jak dla mnie prawie tak sami dobre jak na mleku :)

Ja też mam dietę bo mały uczuleniowiec i nie narzekam na przyrost masy. Myślę że u Was po prostu dzieci są drobne ;) i fajnie. U nas Wojtek też długi i szczupły

I pewnie tak jest. Ale dla spokoju własnego sumienia, zrobię to badanie. Tak to jest jak się za dużo czyta - same nerwy i zamartwianie się. Czekam aż wróci nasza pediatra, zobaczymy co powie.

reklama
Nie wiem co ona z moczu chce wyczytać....pewnie znajdzie tam.bakterie ale to normalne więc się nie.przejmuj...
Zrób na swój koszt krew, zapłacisz ok 20zl.i będziesz miała pewność :)

Do góry