reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Anulka 3h??!! Zwariowałaś kobieto :-D

Olivka spała 20.30 - 4.30 i nawet pozniej pospalam.

Tabasia ja tez to ćwiczyłam po 1 ciazy! Choc najbardziej lubie Tonique Sylwii Weisenberg!

Ostatnia edycja:
reklama
Lei musze obczaic :D
Ja ogolnie nie znosze aktywnosci fizycznej i jeszcze nidgy w zyciu tyle nie cwiczylam co teraz. 3 tyg z Jillian i powoli widze efekty. Na poczatku 3 pompek nie moglam zrobic teraz prawie caly trening wiec jest poprawa.
A zdecydowalam sie na cwiczenia bo opona na brzuchu i miekkosc mojego ciala mnie zalamaly.
Czuje sie naprawde swietnie. Cwicze zawsze po 22 bo wtedy mam czas i paradoksalnie najwiecej enerii.
Dlugo z nia cwiczylas?

A moze cwiczy ktoras z Chodakowska?? Prosze napiszcie mi jak dajecie rade :)

Milia może skonsultuj to jrszcze z jednym pediatrą dla swojego spokoju? Chociaż to fakt że Małgosia urodziła się malutka i drobniutka i rośnie swoim tempem..może to i dobrze że drobna..może będzie miała mniejsze skłonności do nadwagi..

Anulka no dużo mała pije ale w takim upale to co się dziwić..ty pewnie też więcej pijesz
Mój jest na kp ale jak gorąco to herbatki wypija i nawet 150ml

My już zaliczyliśmy dziś kupę na plecach :)

Powalona pogoda :-/ wczoraj słońce i 30stopni a dzi$ 15 i pochmurno..

Hej!
Milia, Tabasia - kciuki za Was dziś i dajcie znać koniecznie!
Sataga, Doli - jak dzisiaj Wasze Starszaki? Doli, u Ciebie często taka temperatura, co lekarz na to?
Mój Mały się dziś wiercił całą noc i bardzo często jadł, nie wiem, o co chodzi.
A pogoda porypana, zimno dziś, pada,a w weekend można się było usmażyć. Nie ma środka.
Ja dziś z Małym do lekarza, nic się konkretnego nie dzieje, ale już mi się nazbierało pytań, m.in. o ten nabiał, bo jak odstawiłam to alergia skórna zniknęła, brzuszek lepiej, ale nie wiem, może trzeba do alergologa, jakieś badania zrobić. Wczoraj np zjadłam jajko i było ok. Może już mogę próbować?
Miłego dnia!

reklama
Milia Tabasia kciuki

Anulka no niedobrze tak dziecko do czegos przyzwyczaic bo potem trzeba oduczac, ehh tak jak moj ja czesto bral od tak na brzuch kladl do siebie, jak tylko steknela, w koncu zaczelam mu mowic zeby tak nie robil bo sie nauczy, a ja nic w dom nie zrobie jak bede sama bo ta jak tylko spac bedzie chciala czy cos to bedzie ruk zseby ja wziac dosiebie na brzuch, no i teraz juz tak nie trzymamy, wyjatek tylko robie na wieczor po kapieli, wtedy moze mi tak zasypiac, choc wczoraj o dziwo nawet nie chciala, rzucala sie to w koncu sie wkurzylam i ja polozylam do lozeczka, i wiecie co? 15- 20 min i spala :)

u mnie dzis juz sloneczko sie pokazuje, ale upalow to narazie nie bedzie juz chyba.

Aneczka a czemu jajko wiazesz z nabialem? jesli to alergia na mleko krowie to jajka chyba nie maja z tym nic wspolnego

wlasnie u mojej tez skora juz ok ale sie boje sprobowac sera zolteg czy mleka sie napic...nie wiem ile jeszcze czekac, bo jak raz ciutke dodalam do kawy i torta awalek zjadlam to sie pojedyncze pojawily, hmm chociaz te pojedyncze jej caly czas wychodzily, nawet jak juz 3 tyg nic nie jadlam z nabialu..:eek:

Do góry